Beleef de tulpenpracht in bloei in het grootste aaneengesloten bollengebied ter wereld met de BloemenBoemel.

Driemaal daags vertrekt vanaf Land van Fluwel de Bloemenboemel. Tijdens een mooie rit door de bloeiende velden vertelt een gids u alles over de tulp en het fleurigste gebied van Nederland.

De boemel is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. U wordt ontvangen in Restaurant De Kneinsberg op Land van Fluwel waar de beleving begint met een kopje koffie of thee met iets lekkers.

De Bloembollen Boemel is een samenwerking tussen Bloeiend Zijpe en Land van Fluwel. De rit start en eindigt bij Land van Fluwel in Sint Maartenszee (Belkmerweg 65; 1753 GD).

Zowel particulieren als groepen kunnen boeken. De kosten voor deze unieke beleving, inclusief koffie/thee, wat lekkers en een attentie bedraagt € 13,00 per persoon wanneer u vooraf online boekt.

De Bloembollen Boemel rijdt van 5 april t/m 4 mei 2018. De rit door de velden zal ruim een uur duren. Inclusief koffie, thee en in en uitstappen duurt deze activiteit 2 uur.

De Bloemenboemel is ook zeer geschikt voor mindervaliden. Door een speciaal railsysteem kunnen er beperkt rolstoelen mee.

Voor vragen kunt u contact opnemen met bloeiendzijpe@outlook.com. Hier kunt u ook contact mee opnemen voor een boeking voor meer dan 10 personen.

Kies hieronder de gewenste datum en tijd, betaal met iDEAL en ontvang uw ticket(s) direct per mail.

Tickets: BloemenBoemel

Locatie:
Dag:
(Start)tijd:

Event afgesloten

Kosten

Kortingscode:   
 
Subtotaal: € 0,00
Boekingskosten: € 1,50
Totale kosten:  € 1,50
 

Gegevens

Voornaam
Achternaam
E-mail
Herhaal e-mail
Veilig tickets bestellen mogelijk gemaakt door www.flextickets.nl