Online Kaartverkoop - Flextickets
Voordelen Flextickets

Online Tickets VerkopenBij Flextickets begrijpen we dat het online kaartverkoop voor jouw evenement eenvoudig en efficiënt moet zijn. Daarom bieden wij een moeiteloos online kaartverkoopsysteem dat garant staat voor gebruiksgemak en kostenefficiëntie. Ontdek nu hoe je met ons gratis platform moeiteloos je online kaartverkoop kunt beheren en optimaliseren. Volg eenvoudig de benodigde stappen, en je bent klaar om je evenement tot een succes te maken. Ervaar het zelf!

Hoe werkt het online kaartverkoop via Flextickets?

Het proces is simpel. Nadat je een account hebt geregistreerd, kun je direct aan de slag met het aanmaken van jouw evenement. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in via het formulier dat je door het proces leidt. Binnen de kortste keren is jouw persoonlijke ticketpagina gereed. Flextickets neemt het meeste werk uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de organisatie van je evenement. Koppel eenvoudig een Mollie-account aan en je kunt de pagina direct in gebruik nemen. In tegenstelling tot veel andere ticketverkoopplatforms, houden wij geen geld vast; het wordt direct naar jouw eigen rekening via Mollie gestuurd.

Volledige controle

Met ons dashboard heb je volledige controle over afbeeldingen, teksten en verschillende instellingen. Pas het dashboard naar eigen wens aan. Hier vind je ook alle relevante informatie over je verkoop, zoals ticketomzet, geplaatste bestellingen en verkoopcijfers per dag, tijd en locatie.

Gratis scan app

Op de dag van het evenement maak je gebruik van onze gratis Scan App, beschikbaar in de App Store. Log in met je account en scan eenvoudig verkochte tickets. Na het evenement kun je via het dashboard alle gegevens inzien, exporteren of direct een nieuw evenement aanvragen. Of je nu meerdere events hebt of doorlopende ticketverkoop, Flextickets past zich aan aan iedere branche.

Met ons ticketverkoopsysteem behoud je te allen tijde overzicht en controle over de verkoop en gegevens van je evenement. Het systeem biedt inzicht in de voortgang van je verkoop, en ons Flextickets-team staat klaar om je te ondersteunen voor het maximale succes van je evenement.

Voordelen van online kaartverkoop met Flextickets

  • Het goedkoopste systeem: betalen per boeking – niet per kaartje

Bij Flextickets betaal je per boeking in plaats van per ticket. Bekijk onze tarieven. Bij de meeste ticketsystemen betaal je een bedrag per verkocht ticket. Bij ons betaal je een fee per boeking afhankelijk van de hoeveelheid boekingen, plus de (iDEAL) transactie kosten. Tel uit je winst! Overigens worden deze boekingskosten doorgaans doorberekend aan de klant. Je bepaalt zelf hoeveel. Je kan dus stellen dat het gebruik van Flextickets gratis is voor organisatoren.

  • Persoonlijke service

We helpen je op weg om een succesvolle ticketpagina te maken. Gewoon met persoonlijk contact, email of telefoon en zonder lastige chatbots of onbereikbare partijen. Wij nemen het meeste werk uit handen waardoor je tijd hebt voor het organiseren van je event.

Wil je het zelf ervaren? Vraag geheel vrijblijvend een ticketpagina aan en ontdek de mogelijkheden van ons gratis online kaartverkoop systeem!

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado