Varen met de sint 1

Online Tickets VerkopenTicketservice voor online kaartverkoop – 100% gratis

Ticketservice voor online kaartverkoop gezocht? Welkom bij Flextickets – Jouw partner in ticketverkoop! Of je nu een evenementenorganisator, pretparkbeheerder, theaterliefhebber, studentenfeestplanner, school-coördinator, dansvoorstellingenorganisator of een ander soort evenementenplanner bent, bij Flextickets ben je aan het juiste adres voor een eenvoudige, snelle en kosteneffectieve oplossing om zelf tickets te verkopen.

Hoe werkt het?

Voor ervaren en beginnende organisatoren

Flextickets streeft ernaar om het proces van online kaartverkoop moeiteloos te maken. Ons systeem is zorgvuldig ontworpen om zowel beginnende als ervaren organisatoren te ondersteunen. Wat het extra aantrekkelijk maakt, is dat het geheel gratis is op te zetten en te gebruiken. Bovendien bieden wij persoonlijke ondersteuning om je door het hele proces te begeleiden. Of je nu nieuw bent in het organiseren van evenementen of al ervaring hebt, Flextickets staat voor je klaar.

Met Flextickets geniet je van de voordelen van een eenvoudige, snelle en kosteloze manier om je tickets te beheren en te verkopen. Het platform is speciaal ontwikkeld om gebruikersvriendelijk te zijn, waardoor zowel de startende organisatoren als doorgewinterde professionals er gemakkelijk mee kunnen werken. Het gratis karakter van ons systeem maakt het laagdrempelig voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare ticketverkoopoplossing.

Goedkoopste aanbieder van Nederland

De keuze van een ticketsysteem kan aanzienlijke invloed hebben op jouw evenement, budget en marketinginspanningen. Als organisator is het dan ook van groot belang om verschillende ticket systemen grondig te vergelijken. Wij hebben een uitgebreide lijst samengesteld en Flextickets blijkt de voordeligste aanbieder te zijn. Vergelijk het zelf!

Flexibel en persoonlijk

Bij Flextickets begrijpen we dat de wereld van evenementenorganisatie divers is, en daarom hebben we ons systeem ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van verschillende gebruikers. Of je nu verantwoordelijk bent voor grootschalige festivals, intieme theatervoorstellingen, studentenfeesten of andere evenementen, Flextickets biedt de flexibiliteit en ondersteuning die je nodig hebt. Vertrouw op ons gebruiksvriendelijke platform en onze persoonlijke begeleiding om jouw ticketverkoopproces soepel te laten verlopen.

Zelf eenvoudig online tickets verkopen?

Als organisator van een evenement weet je waarschijnlijk als geen ander hoeveel er geregeld moet worden om alles op vlekkeloos te laten verlopen. Het verkopen van e-tickets en het scannen van online tickets is iets waar je geen zorgen om wilt maken. Meer vragen en antwoorden vind je op onze FAQ pagina.

Probeer geheel vrijblijvend de ticketservice van Flextickets!

Flextickets biedt een unieke ticketservice waarmee zelf de online kaartverkoop voor je evenement kunt regelen. Makkelijk voor jou als organisator en handig voor je bezoekers. Met handige marketing acties, zoals Early Bird prijzen kun je in een vroeg stadium al kaarten verkopen. Geen risico op verlies van tickets bij bijvoorbeeld slecht weer. Houd overzicht over de verkoop in het beschikbare dashboard en gebruik acties of kortingscodes om de kaartverkoop te stimuleren.

Voordelen op een rij

  • Goedkoopste systeem van Nederland!
  • Directe uitbetaling!
  • Persoonlijk contact
  • Eigen look and feel ticketshop
  • Gratis iOS en Android scan app
  • Toegang tot dashboard met statistieken

Aanmelden

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado