Varen met de sint 1

ZELF EENVOUDIG EN GOEDKOOP ONLINE TICKETS VERKOPEN?

Als organisator van een evenement weet je waarschijnlijk als geen ander hoeveel er geregeld moet worden om alles op vlekkeloos te laten verlopen. Het verkopen van e-tickets en het scannen van online tickets is iets waar je geen zorgen om wilt maken. Probeer vrijblijvend de ticketservice van Flextickets!

Flextickets biedt een unieke ticketservice waarmee zelf de online kaartverkoop voor je evenement kunt regelen. Makkelijk voor jou als organisator en handig voor je bezoekers. Met handige marketing acties, zoals Early Bird prijzen kun je in een vroeg stadium al kaarten verkopen. Geen risico op verlies van tickets bij bijvoorbeeld slecht weer. Houd overzicht over de verkoop in het beschikbare dashboard en gebruik acties of kortingscodes om de kaartverkoop te stimuleren.

Ticketverkoop tijdens (en na) de Coronacrisis

Spreid bezoekers in de ‘anderhalve-meter-samenleving’ met timeslots. Ook ideaal voor doorlopende ‘events’ zoals attractieparken, musea, pretparken, tentoonstellingen, etc. Lees meer. 

Het gebruik van het ticketsysteem is geheel gratis voor organisatoren. Mits je uiteraard de boekingskosten doorberekend aan de bezoeker. Flextickets hanteert slechts een vergoeding per boeking en niet per ticket. Hiermee onderscheiden wij ons en zijn daarom in de meeste gevallen goedkoper dan alle andere ticketshop aanbieders. Meld je vrijblijvend aan!

Hoe werkt het? 3

Voordelen op een rij

  • Goedkoopste systeem van Nederland!
  • Directe uitbetaling!
  • Persoonlijk contact
  • Eigen look and feel ticketpagina
  • Gratis iOS en Android scan app
  • Toegang tot dashboard met statistieken

Meld direct je evenement aan

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado