Flextickets-event

Tickets verkopen voor scholen

Je wilt er zeker van zijn dat de ticketverkoop voor je school gemakkelijk en probleemloos verloopt. Gelukkig biedt Flextickets een oplossing om dit te bereiken. Met ons gebruiksvriendelijke platform kun je snel en eenvoudig verschillende evenementen beheren en tickets verkopen.

Of het nu gaat om open dagen, informatieavonden, schoolfeesten, gala’s of het aanmelden voor een avondvierdaagse, Flextickets maakt het gemakkelijk om alles te organiseren. Het is mogelijk om verschillende soorten evenementen te maken en te beheren, met specifieke prijzen, aantallen en locaties.

Bespaar tijd en administratiekosten

Een ander belangrijk voordeel van Flextickets is de mogelijkheid om betalingen veilig te ontvangen en te verwerken. Dit betekent dat ouders en studenten online kunnen afrekenen met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL. Dit zorgt niet alleen voor meer gemak, maar ook voor een veilige transactie. Een enorme hoeveelheid administratie wordt bespaard gebleven bij het gebruik van Flextickets.

Bovendien biedt Flextickets tools om je te helpen bij het bijhouden van de verkoop. Hiermee kun je zien hoeveel tickets er zijn verkocht, wie ze heeft gekocht en zelfs waar ze vandaan komen. Zijn vragen belangrijk, zoals een leerlingnummer, of klas, dan is dat een fluitje van een cent om in te stellen.

Probeer geheel vrijblijvend

Kortom, Flextickets is een geweldige optie voor scholen die hun ticketverkoop willen verbeteren en vereenvoudigen. Het is gemakkelijk te gebruiken, veilig en volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Zorg ervoor dat je Flextickets uitprobeert en bied ouders en studenten een geweldige manier om tickets te kopen voor jouw schoolevenementen!

Probeer het geheel gratis en vrijblijvend.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado