online ticketverkoop voor buurthuizen

Hoe werkt het? 17Kaartverkoopsysteem Flextickets

Ben je op zoek naar een kaartverkoopsysteem voor jouw evenement? Dan is Flextickets de perfecte oplossing. Met een gratis account kan je binnen no time jouw eigen ticketshop openen en gemakkelijk toegangskaarten voor je feest, beurs of lezing creëren en verkopen. Voor iedere doelgroep is Flextickets geschikt.

Via ons systeem kan je aangeven welke verschillende tickets je wilt aanbieden en ben je snel klaar om met de verkoop te beginnen. In het dashboard kan je in real-time zien wat de status is van jouw kaartverkoop. Met ons ticketsysteem kan je dus snel, eenvoudig en betrouwbaar tickets maken en online verkopen voor jouw event, festival, lezing of tentoonstelling. Het uitbesteden van de kaartverkoop via ons kaartverkoopsysteem zal enorm voordelig zijn.

Start ook in slechts een paar simpele stappen met de verkoop van kaartjes voor jouw event en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Waarom zou je kiezen voor een online kaartverkoopsysteem?

 • Hoe werkt het? 15Gemakkelijke toegang tot je evenement. Met Flextickets kunnen je bezoekers op elk moment en vanaf elke locatie tickets kopen. Geen gedoe meer met fysieke kaartverkoop of beperkte openingstijden. Je publiek kan eenvoudig tickets reserveren via je website, waardoor je bereik en potentiële opkomst aanzienlijk vergroot worden.
 • Bespaar tijd en moeite. Ons online ticketsysteem automatiseert het gehele verkoopproces. Geen handmatige verwerking van reserveringen en betalingen meer. Flextickets regelt alles voor je, van het genereren van tickets tot het afhandelen van betalingen. Hierdoor kun je kostbare tijd besparen en je richten op andere belangrijke aspecten van je evenement.
 • Gratis scannen bij toegangscontrole. Met onze gratis app voor Android en iOS kun je op je eigen mobiele telefoon de e-tickets scannen. Met een unieke QR code kan een ticket uiteraard slechts één keer gescand worden.
 • Volledige controle en inzicht. Met Flextickets heb je volledige controle over je ticketverkoop. Je kunt ticketprijzen en aantallen instellen, dagen en tijden toevoegen, kortingscodes toepassen en zelfs speciale aanbiedingen creëren om je publiek te stimuleren. Bovendien biedt ons systeem gedetailleerde rapporten en statistieken, zodat je inzicht krijgt in je verkoopprestaties en je toekomstige evenementen beter kunt plannen.
 • Uniek prijsmodel. Hier komt het beste gedeelte: Flextickets hanteert een uniek prijsmodel. In tegenstelling tot andere ticketplatforms, brengen wij geen kosten in rekening per ticket. Wij geloven in eerlijke en transparante prijzen. Daarom betaal je alleen een kleine vergoeding per boeking. Deze kosten worden doorgaans doorberekend aan de bezoeker, waardoor het gebruik van ons ticketsysteem volledig gratis is voor jou. Het bespaart je niet alleen geld, maar ook kostbare administratieve handelingen.

Meld je geheel vrijblijvend aan!

De voordelen van Flextickets

 1. Goedkoopste ticketing platform van Nederland en België: Flextickets onderscheidt zich als het meest kostenefficiënte ticketingplatform in de regio. Met concurrerende prijzen voor tickets biedt Flextickets een voordelige optie voor zowel organisatoren als klanten, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed scala aan evenementen.
 2. Servicekosten per boeking en niet per ticket: In tegenstelling tot veel andere ticketingplatforms, rekent Flextickets servicekosten per boeking in plaats van per ticket. Dit betekent dat organisatoren en klanten kunnen profiteren van transparante en voorspelbare kosten, wat resulteert in een eerlijker en gemakkelijker te beheren betalingsproces.
 3. Directe uitbetaling via Mollie: Flextickets maakt gebruik van Mollie, een betrouwbaar en efficiënt betalingsplatform, voor directe uitbetalingen aan organisatoren. Dit betekent dat inkomsten van ticketverkoop snel en veilig worden overgemaakt, waardoor organisatoren meer controle en flexibiliteit hebben over hun financiën.
 4. Persoonlijk contact en uitstekende service: Flextickets streeft naar uitmuntendheid in klantenservice door een persoonlijke benadering te bieden aan zowel organisatoren als klanten. Met een toegewijd team van professionals kunnen eventuele vragen of problemen snel en effectief worden opgelost, waardoor zowel de ervaring van organisatoren als die van hun klanten wordt verbeterd.
 5. Gratis tickets versturen naar VIP / relaties: Als extra voordeel biedt Flextickets de mogelijkheid om gratis tickets te versturen naar VIP-gasten of belangrijke relaties. Dit stelt organisatoren in staat om hun evenementen te gebruiken als middel voor relatiemarketing, het versterken van banden en het stimuleren van loyaliteit bij belangrijke stakeholders.
 6. Gratis gebruik van de Scan App: Flextickets maakt het beheren van toegangscontrole eenvoudig door gratis gebruik te maken van hun Scan App. Hiermee kunnen organisatoren snel en efficiënt tickets scannen bij de ingang van hun evenement, waardoor de doorstroming wordt verbeterd en de algehele ervaring voor zowel organisatoren als gasten wordt geoptimaliseerd.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado