Online Tickets Verkopen? Stap voor stap uitgelegd:

Zowel voor startende als ervaren organisatoren.

Online tickets verkopen is bij Flextickets heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen kan de kaartverkoop van je event, activiteit, organisatie, feest of attractiepark beginnen en kunnen jouw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen. Persoonlijke support, geen contract én zelfs helemaal gratis te gebruiken als organisator.

Evenement aanmelden

 

1.

Aanmelden van je evenement

Meld je evenement of doorlopende activiteit eenvoudig en gratis bij ons aan. Wat hebben wij van je nodig? Gegevens van je organisatie, het event, locatie, plaats, datum(s) en/of tijden, ticketprijzen, etc.

Eén van onze medewerkers helpt met het opzetten van de ticketpagina en we helpen je uiteraard graag om het meeste rendement te halen uit de ticketverkoop. We leveren support via de e-mail en zijn telefonisch bereikbaar voor vragen.

 

Online Tickets Verkopen
2.

Eigen uitstraling

Wij leveren een unieke ticketpagina met jouw afbeelding, tekst en kleurstelling zodat we deze kunnen laten aansluiten op de huisstijl.

De prijs, de soorten tickets, de maximale aantallen en de hoogte van de servicekosten bepaal je zelf. Ook kun je velden toevoegen om extra vragen te stellen of kortingscodes gebruiken. Tickets naar relaties en VIPS kunnen gratis verstuurd worden.

 

Online E-Tickets Verkopen
3.

Flexibel, veilig en transparant

De betaling van de tickets gaat in Nederland doorgaans via iDEAL en door Mollie Payments op een veilige en betrouwbare manier verwerkt. Je krijgt gegarandeerd en direct het geld op je eigen rekening. Andere betaalmogelijkheden toevoegen kan uiteraard ook.

Flextickets hanteert slechts lage servicekosten per boeking en niet per ticket! Deze kosten worden doorgaans doorberekend aan de bezoeker, met andere woorden: Flextickets is gratis voor organisatoren.

 

Tarieven
4.

Goedkeuren en beginnen!

De ticketpagina is doorgaans binnen één werkdag al beschikbaar. Wij helpen je hierbij. Na goedkeuring krijg je van ons een link van de ticketpagina en inloggegevens van het dashboard. Deze link kun je eenvoudig op je website plaatsen of delen via social media.

Als je website en/of bankgegevens door Mollie zijn gevalideerd, dan kan de kaartverkoop direct beginnen!

That’s it! Zo simpel werkt Flextickets!

 

Eenvoudig beginnen met Flextickets
5.

E-tickets via de mail

Alle tickets zijn na aankoop direct te downloaden en worden per e-mail als een PDF-bestand verzonden. Op elk ticket staat een unieke QR-code. Daardoor is het zinloos om tickets te kopiëren. Het ticket kan digitaal gescand worden bij de ingang.

De e-mail bevestiging met e-tickets kan gepersonaliseerd en aangepast worden in het dashboard van Flextickets.

 

Hoe werkt het? 11
6.

Tickets scannen

Het scannen van de QR-code kan gratis met onze App. Download de Flextickets Scan App en de tickets kunnen eenvoudig zelf worden gescand.

Er wordt direct gecontroleerd of het ticket geldig is. De QR-codes kunnen zowel eenvoudig en snel via de telefoon gescand worden.

appstore
playstore

Ticket scanner
7.

Bekijk de statistieken

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop de informatie van bezoekers en een inzicht in het aantal verkochte tickets.

Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik. Alle statistieken en reserveringen zijn inzichtelijk en bijvoorbeeld een ticket nogmaals versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd is uiteraard mogelijk.

Online Tickets Verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

 

Eenvoudig scannen met Flextickets
8.

Kleine lettertjes?

Dit kan toch niet waar zijn?! Waar zitten de addertjes onder het gras en waar zijn de kleine lettertjes?

Die zijn er niet.

Er zijn geen vaste maandelijkse kosten voor Flextickets en we werken niet met een contract.

Meer tickets verkopen? Bekijk hier onze 12 tips!

Flextickets Event