Waarom FlexTickets.nl?

  • Goedkoopste syteem van Nederland
  • Kosten per boeking, niet per ticket!
  • Eenvoudig evenementen maken
  • Ticketpagina in huisstijl
  • Onbeperkt aantal type tickets
  • Limiet aantal tickets per dag/tijd
  • 100% directe uitbetaling
  • 100% transparant
  • Goede persoonlijke service
  • Diverse scan mogelijkheden

Eenvoudig online tickets verkopen

Online tickets verkopen is bij FlexTickets heel eenvoudig. Uw evenement staat na aanmelding snel online, dan kan de kaartverkoop beginnen en kunnen uw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen.

Evenement aanmelden

U kunt uw evenement bij ons aanmelden als u een geldig bankrekeningnummer heeft op naam van uw organisatie en u ingeschreven staat bij de Kamer Van Koophandel. Meld uw evenement aan op onze aanmeldpagina.  Wij nemen dan snel contact op om uw wensen te bespreken. Ieder evenement is voor ons uniek, hoewel 99% van de evenementen direct in ons systeem kan worden geplaatst en u in de meeste gevallen binnen 1 werkdag met de verkoop van uw evenement kan beginnen.

Evenement aanmaken

Als we onze afspraken hebben vastgelegd, maken wij voor u een unieke evenementpagina met uw eigen logo en uw eigen tekst. U bepaalt het soort ticket en de prijs ervan. Via ons systeem kunt u ook speciale VIP tickets of gratis tickets regelen. Vervolgens kunt u specifieke mogelijkheden toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan verkoop van parkeermunten of het vermelden van persoonlijke informatie op het ticket. Ook servicekosten die u wilt doorberekenen aan de klant kunt u zelf bepalen. De prijs blijft  €1,00 per boeking. Pas na het evenement krijgt u van ons een factuur.

Betaling e-tickets

Wij bieden iDEAL aan als belangrijkste betaalmiddel. Andere betalingsmogelijkheden zijn ook bespreekbaar. Wij gebruiken Mollie om de betalingen veilig en professioneel, door uw eigen bank te laten verwerken. De kosten voor een iDEAL transactie bedragen €0,29. U kunt via een dashboard zelf de betalingen bijhouden en bepalen wanneer het geld wordt overgemaakt naar uw rekening. Zodra uw evenement online is, krijgt u van ons een link naar uw persoonlijke dashboard.

E-tickets via de mail

Alle tickets worden per mail als pdf formaat verzonden. Op elk ticket staat een unieke barcode. Daardoor is het zinloos om tickets te kopiëren. Het ticket kan op A4 formaat worden uitgeprint en gescand bij de ingang.

Toegangscontrole

De toegangscontrole kunt u doen met een handscanner, die u aansluit op een laptop. Daarmee controleert u de barcodes op geldigheid. Welke scanner u het beste kunt gebruiken, hangt af van het evenement en het aantal bezoekers. Hierover kunnen wij u adviseren en scanners kunt u bij ons kopen of huren.

Statistieken

Als bezoekers hebben betaald, kunt u dit direct zien op uw dashboard. Zowel de betalingsgegevens, als het aantal tickets en de persoonlijke informatie kunt realtime volgen. U ziet bijvoorbeeld het effect van een bericht op social media of in de krant terug in de pieken en dalen van de grafiek. Deze gegevens kunt u weer gebruiken bij de organisatie van uw volgende evenement!

Direct beginnen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op. Stuur een bericht naar info@flextickets.nl, of bel naar 0315-745999.

Vraag vandaag nog uw evenementpagina aan.

Evenement aanmelden