Online Tickets Verkopen? Stap voor stap uitgelegd.

Zowel voor startende als ervaren organisatoren:

Online tickets verkopen is bij Flextickets heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen kan de kaartverkoop van je event, activiteit, organisatie, feest of attractiepark beginnen en kunnen jouw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen. Persoonlijke support, geen contract én zelfs helemaal gratis te gebruiken als organisator. Online ticketing was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk ook onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen.

Evenement aanmelden

 

1.

Aanmelden van je evenement

Meld je evenement of doorlopende activiteit eenvoudig en gratis bij ons aan. Wat hebben wij van je nodig? Gegevens van je organisatie, het event, locatie, plaats, datum(s) en/of tijden, ticketprijzen, etc.

Eén van onze medewerkers helpt met het opzetten van de ticketpagina en we helpen je uiteraard graag om het meeste rendement te halen uit de ticketverkoop. We leveren support via de e-mail en zijn telefonisch bereikbaar voor vragen.

 

Online Tickets Verkopen
2.

Eigen uitstraling

Wij leveren een unieke ticketpagina met jouw afbeelding, tekst en kleurstelling zodat we deze kunnen laten aansluiten op de huisstijl.

De prijs, de soorten tickets, de maximale aantallen en de hoogte van de servicekosten bepaal je zelf. Ook kun je velden toevoegen om extra vragen te stellen of kortingscodes gebruiken. Tickets naar relaties en VIPS kunnen gratis verstuurd worden.

 

Online E-Tickets Verkopen
3.

Flexibel, veilig en transparant

De betaling van de tickets gaat in Nederland doorgaans met iDEAL en wij werken met Mollie om op een veilige en betrouwbare manier het geld direct het geld op je eigen rekening te laten storten. Andere betaalmogelijkheden toevoegen kan uiteraard ook, zoals Bancontact in België.

Flextickets hanteert lage servicekosten per boeking en niet per ticket(!) Deze kosten worden doorgaans doorberekend aan de bezoeker, met andere woorden, dan is Flextickets gratis voor organisatoren.

 

Tarieven
4.

Goedkeuren en beginnen!

De ticketpagina is doorgaans binnen één werkdag al beschikbaar en wij helpen je hierbij. Je krijgt van ons een link naar de ticketshop en inloggegevens van het dashboard. De unieke link naar de ticketshop kun je eenvoudig op je website plaatsen of delen via social media.

Als je website en/of bankgegevens door Mollie zijn gevalideerd, dan kan de kaartverkoop direct beginnen!

That’s it! Zo simpel werkt Flextickets!

 

Eenvoudig beginnen met Flextickets
5.

E-tickets via de mail

Alle tickets zijn na aankoop direct te downloaden en worden per e-mail als een PDF-bestand verzonden. Op elk e-ticket staat een unieke QR-code. Daardoor is het zinloos om tickets te kopiëren. Het ticket kan digitaal gescand worden bij de ingang. Ook kunnen exportlijsten worden gedownload van alle reserveringen.

De e-mail bevestiging met e-tickets kan gepersonaliseerd en aangepast worden in het dashboard van Flextickets.

 

Hoe werkt het? 11
6.

Tickets scannen

Het scannen van de QR-code kan gratis met onze App. Download de Flextickets Scan App en de tickets kunnen eenvoudig zelf worden gescand.

Er wordt direct gecontroleerd of het ticket geldig is. De QR-codes kunnen zowel eenvoudig en snel via de telefoon gescand worden.

appstore
playstore

Ticket scanner
7.

Bekijk de statistieken

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop de informatie van bezoekers en een inzicht in het aantal verkochte tickets.

Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik. Alle statistieken en reserveringen zijn inzichtelijk en bijvoorbeeld een ticket nogmaals versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd is uiteraard mogelijk.

Online Tickets Verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

 

Eenvoudig scannen met Flextickets
8.

Kleine lettertjes?

Dit kan toch niet waar zijn?! Waar zitten de addertjes onder het gras en waar zijn de kleine lettertjes?

Die zijn er niet.

Er zijn geen vaste maandelijkse kosten voor Flextickets en we werken niet met een contract.

Evenement aanmelden

Flextickets Event