Hoe werkt het? Stap voor stap:

Zowel voor startende als ervaren organisatoren.

Online tickets verkopen is bij Flextickets heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen kan de kaartverkoop van je event, activiteit, museum, feest of attractiepark beginnen en kunnen jouw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen. Persoonlijke support, geen contract.

Evenement aanmelden

 

1.

Aanmelden van je evenement

Meld je evenement of doorlopende activiteit eenvoudig en gratis bij ons aan. Wat hebben wij van je nodig? Gegevens van je organisatie, het event, locatie, plaats, datum(s) en/of tijden, ticketprijzen, etc.

Eén van onze medewerkers helpt met het opzetten van de ticketpagina en we helpen je uiteraard graag om het meeste rendement te halen uit de ticketverkoop. We leveren support via de e-mail en zijn telefonisch bereikbaar voor vragen.

 

Hoe werkt het? 12
2.

Eigen uitstraling

Wij leveren een unieke ticketpagina met jouw eigen logo en tekst. De tickets krijgen ook een eigen uitstraling. De prijs van de tickets en de hoogte van de servicekosten bepaal je zelf.

Ook kun je specifieke mogelijkheden toevoegen zoals bijvoorbeeld de verkoop van parkeermunten, velden toevoegen om vragen te stellen en/of eenvoudig een Coronacheck toevoegen. Tickets naar relaties en VIPS kunnen gratis verstuurd worden.

 

Hoe werkt het? 17
3.

Flexibel, veilig en transparant

De betaling van de tickets gaat in Nederland doorgaans via iDEAL en door Mollie Payments op een veilige en betrouwbare manier verwerkt. Je krijgt gegarandeerd en direct het geld op je eigen rekening.

Flextickets hanteert slechts lage servicekosten per boeking en niet per ticket! Deze kosten worden doorgaans doorberekend aan de bezoeker, met andere woorden: Flextickets is gratis voor organisatoren.

 

Tarieven
4.

Goedkeuren en beginnen!

De ticketpagina is meestal binnen één werkdag al beschikbaar. Wij helpen je hierbij. Na goedkeuring krijg je van ons een link van de ticketpagina. Deze link kun je eenvoudig op je website plaatsen of delen via social media. Voeg indien gewenst je Facebook Pixel eenvoudig toe aan de ticketpagina.

Als je website en/of bankgegevens door Mollie zijn gevalideerd, dan kan de kaartverkoop direct beginnen!

That’s it! Zo simpel werkt Flextickets!

 

Hoe werkt het? 16
5.

E-tickets via de mail

Alle tickets zijn na aankoop direct te downloaden en worden per e-mail als een PDF-bestand verzonden. Op elk ticket staat een unieke barcode en qr-code. Daardoor is het zinloos om tickets te kopiëren. Het ticket kan digitaal of uitgeprint worden en gescand bij de ingang.

De e-tickets en de e-mail kunnen zelf gepersonaliseerd en aangepast worden in het dashboard.

 

Hoe werkt het? 11
6.

Tickets scannen

Het scannen van de barcode en/of QR-code kan, indien gewenst, gratis met onze App. Download de Flextickets Scan App en de tickets kunnen eenvoudig zelf worden gescand.

Er wordt direct gecontroleerd of het ticket geldig is. De barcodes kunnen zowel van papier als van de telefoon gescand worden.

appstoreplaystore

Hoe werkt het? 14
7.

Bekijk de statistieken

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop de informatie van bezoekers en een inzicht in het aantal verkochte tickets.

Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik en makkelijk zelf te besturen. Bijvoorbeeld om een kaartje nogmaals te versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd.

 

Hoe werkt het? 15
8.

Kleine lettertjes?

Dit kan toch niet waar zijn?! Waar zitten de addertjes onder het gras en waar zijn de kleine lettertjes?

Die zijn er niet.

Er zijn geen vaste maandelijkse kosten voor Flextickets en we werken niet met een contract.

Flextickets Event