Voor iedere doelgroep geschikt!

Ben jij een evenementenorganisator, een pretparkbeheerder, een theaterliefhebber, een studentenfeestplanner, een school-coördinator, organiseer je dansvoorstellingen, of iemand die een ander soort evenement organiseert? Bij Flextickets ben je aan het juiste adres voor een eenvoudige, snelle en voordelige oplossing om zelf tickets te verkopen.

Jouw partner in ticketverkoop

Flextickets maakt online kaartverkoop kinderlijk eenvoudig. Ons systeem is ontworpen om zowel beginnende als ervaren organisatoren te ondersteunen. Het is geheel gratis op te zetten en te gebruiken, met persoonlijke support om je door het proces te begeleiden.

Succesverhalen van organisatoren

Laat je inspireren door succesverhalen van organisatoren die laten zien hoe Flextickets evenementen naar een hoger niveau tilt. Bekijk de referenties van enkele van onze klanten.

Demo aanvragen

Evenementorganisatoren

Zowel voor kleine evenementen als voor grote festiviteiten en zowel voor beginnende en ervaren organisatoren. Kleine evenementen hebben vaak behoefte aan een eenvoudig en kosteneffectief ticketsysteem. Flextickets biedt een schaalbare oplossing en stelt organisatoren in staat om efficiënt en effectief te opereren, zelfs bij grootschalige evenementen. De lage servicekosten per boeking is uniek in de markt en Flextickets zorgt dat organisatoren de kaartverkoopstromen gemakkelijk beheren en een soepele toegangscontrole bij de ingang van het evenement garanderen.

Doelgroep

Toerisme en recreatie

Voor toeristische attracties, pretparken, vlindertuinen, speeltuinen en recreatiecentra kan Flextickets een handige oplossing bieden voor het verkopen van tickets online. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt een scala aan functies om de kaartverkoop te optimaliseren, waaronder een gratis scan-app voor toegangscontrole en persoonlijk contact met het Flextickets-team. De bezoekersstroom kan eenvoudig gereguleerd worden met behulp van onze handige tijdslots.

Toerisme

Beurzen, conferenties en seminars

Voor organisatoren van beurzen, conferenties en seminars is het belangrijk om een professioneel ticketsysteem te hebben dat zowel gebruiksvriendelijk als betrouwbaar is. Flextickets biedt een handig dashboard voor het beheren van evenementen, samen met een gratis scan-app voor het efficiënt controleren van tickets bij de ingang van het evenement. Tickets voor relaties kunnen geheel gratis worden verstuurd.

Beurs

Muziekfestival- en concertpromotors

Muziekfestival- en concertpromotors kunnen profiteren van Flextickets vanwege de lage servicekosten per boeking en het gemak van directe uitbetaling via Mollie. Bovendien kunnen ze gebruikmaken van de gratis scan-app om de toegangscontrole bij de ingang van het evenement te stroomlijnen. Maak handig gebruik van verschillende ticketsoorten, zoals het inzetten van schaarste met Early Bird tickets. Bepaal zelf je strategie met het aantal ticketsoorten.

Theater

Sportevenementorganisatoren

Of het nu gaat om lokale sporttoernooien of grotere sportevenementen, Flextickets biedt een handige en kosteneffectieve oplossing voor het verkopen van online tickets. Organisatoren kunnen profiteren van de directe uitbetalingsoptie en de gratis scan-app voor toegangscontrole. Stel extra vragen om meer te weten te komen over je bezoeker, woonplaats, leeftijd, lidmaatschap, je kan het zo gek niet bedenken.

Sport

Theatergezelschappen en podiumkunsten

Voor theaters, openluchttheaters, dansscholen en andere podiumkunsten kan Flextickets een waardevol hulpmiddel zijn voor het beheren van kaartverkoop. Met functies zoals gratis tickets versturen naar VIP’s en relaties en persoonlijk contact met het Flextickets-team, kunnen theatergezelschappen hun kaartverkoop optimaliseren en tegelijkertijd een hoog niveau van service bieden aan hun publiek. Meer informatie.

Doelgroepen

Bedrijfsevenementen en workshops

Voor bedrijven die evenementen organiseren zoals teambuildingactiviteiten, whiskyproeverijen, wijnproeverijen, bedrijfsfeesten of conferenties, kan Flextickets een handige oplossing bieden. Het platform maakt het eenvoudig om tickets te verkopen en biedt tegelijkertijd persoonlijk contact en uitstekende service aan organisatoren.

Doelgroepen 1

Onderwijsinstellingen

Voor onderwijsinstellingen die evenementen organiseren zoals schoolfeesten, lezingen, workshops, reünie bijeenkomsten, avondvierdaagsen, of examenfeesten, kan Flextickets een waardevol hulpmiddel zijn. Het platform biedt een eenvoudige manier om tickets te verkopen en biedt tegelijkertijd gratis gebruik van de scan-app voor toegangscontrole. Een groot voordeel wordt behaald door de administratieve taken die door Flextickets uit handen worden genomen. Meer informatie.

Onderwijsinstelling

Non-profitorganisaties

Non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen die fondsenwervende evenementen organiseren, kunnen baat hebben bij het gebruik van Flextickets vanwege de administratieve voordelen en de lage kosten en de mogelijkheid om gratis tickets te versturen naar belangrijke supporters en donateurs. Donatie tickets instellen met verschillende prijzen behoort tot de mogelijkheden.

Non-profit

Horecabedrijven en nachtclubs

Restaurants, bars, nachtclubs en andere horecagelegenheden organiseren vaak speciale evenementen zoals feesten, DJ-avonden, live-optredens en thema-avonden. Flextickets kan hen helpen bij het verkopen van tickets voor deze evenementen, terwijl het ook mogelijkheden biedt voor diverse ticketsoorten, VIP-ticketverkoop en marketingacties.

Doelgroepen 2