Alle voordelen op een rij

Waarom kiezen voor Flextickets?

Als je op zoek bent naar een simpel, veilig en transparant systeem voor de verkoop van je tickets dat naast de scherpe tarieven ook gebruikersgemak en service biedt, dan kies je voor Flextickets.

De voordelen van Flextickets op een rij:

Het goedkoopste systeem: betalen per boeking – niet per kaart
Bij Flextickets betaal je per boeking in plaats van per ticket. Bij de meeste ticketsystemen betaal je een bedrag per verkocht ticket. Bij ons betaal je maar 1 euro excl. BTW per boeking, plus de  transactie kosten (iDEAL: €0,29), ongeacht het aantal kaarten dat per keer wordt besteld. Tel uit je winst!

Flextickets is tevens te gebruiken voor het registreren van bezoekers, zonder betaaloptie. Informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

Flexibel
Wij denken met u mee om uw ticketshop zo effectief mogelijk te maken. Een limiet op het aantal tickets, desgewenst per opgegeven datum/tijd/locatie, overige invulvelden om meer informatie te krijgen over uw klant. Noem het maar op. Dit alles met een persoonlijke service.

Eigen look & feel
Flextickets integreert jouw huisstijl in het ticketsysteem. Jouw logo, jouw teksten. Bezoekers van jouw evenement blijven de vertrouwde uitstraling gedurende het bestelproces zien, dit zorgt voor bevestiging en zekerheid bij kopers.. Ook op de toegangskaarten komen jouw huisstijlelementen terug.

Super eenvoudig
Kinderlijk eenvoudig van aanmelden naar tickets verkopen. Met een paar simpele stappen kun je aan de slag en het meeste werk wordt uit handen genomen. Als het moet, binnen 1 dag.

Gratis app
Scanners huren is niet meer nodig. Met onze gratis Flextickets iOS app maak je van iedere iPhone een scanner. Zo kun je ook tijdens het evenement direct weten hoeveel bezoekers inmiddels binnen zijn. Er is wel een internetverbinding (Wifi of 4G) nodig om realtime te controleren of de tickets geldig zijn.
Voor grotere evenementen is het ook mogelijk om met handscanners te scannen, gekoppeld aan een laptop. Informeer naar de mogelijkheden om handscanners te huren of aan te schaffen.

Dashboard
Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop een schat aan informatie. Als bezoekers hebben betaald, kun je dit direct zien op het dashboard. Ook andere gegevens zoals bijvoorbeeld de NAW-gegevens van je klanten. Met een export knop kun je alle relevante gegevens in Excel opslaan.

Tickets kwijt
Het komt uiteraard voor dat de klant de e-tickets niet meer kan vinden in de mailbox. In het dashboard kun je met een paar eenvoudige klikken de tickets nogmaals versturen. De klant kan overigens ook zelf de tickets nogmaals laten versturen met deze link.

Houd zelf de controle
Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik en makkelijk zelf te besturen. Bijvoorbeeld om reserveringen te bekijken, een kaartje nogmaals te versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd.

Veilig en transparant
Je beheert de betalingen via het dashboard en houdt zicht op de gemaakte boekingen. Op onze beveiligde servers worden al uw gegevens bewaard en zijn voor u inzichtelijk. Na het evenement krijgt u de volledige toegang voor uw marketing activiteiten en zorgen wij ervoor dat alles conform de AVG wetgeving uit onze databases wordt gehaald.

Directe uitbetaling
In tegenstelling tot de meeste ticketshops, zorgen wij voor een directe afhandeling van de betalingen. Deze worden direct uitgekeerd op uw eigen bankrekening. Daar zitten wij als Flextickets dus niet tussen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om betalingen om de paar dagen of weken uit te laten keren. Dit kan allemaal via het dashboard van de betalingsprovider Mollie.

Kleine lettertjes en addertjes onder het gras?
Die zijn er niet. Het enige dat wij van je vragen is een minimaal bestedingsbedrag van 50 euro.

Mocht de kaartverkoop onverhoopt niet zo goed lopen of het evenement wordt geannuleerd; dan brengen wij 50 euro in rekening plus de gemaakte kosten per boeking. De factuur ontvang je pas na het evenement.

Meld direct je evenement aan

 

Wat zeggen onze klanten?

Referenties

“Waar ik zeker ook heel tevreden over ben is de manier waarop de kaartverkoop is gegaan, dus ik wil je even bedanken en complimenten overbrengen. Voor deze prijs een zo goede service… het liep als een zonnetje.”

“FlexTickets is een prettige partner om mee samen te werken. Wij organiseren diverse evenementen met verschillende soorten tickets. Alles is mogelijk. Ze denken met je mee. Voorwaarde was voor ons dat klanten alleen per boeking betalen. Eenmalige kosten waar de betaalkosten bij in zitten en los van het feit hoeveel tickets iemand wil hebben. Daarnaast werken we met veel timeslots. Een maximaal aantal per tijdstip dat kan komen. Ook hier hebben ze een prima oplossing voor en hoef je dit niet handmatig bij te houden.”

Bekijk hier alle beoordelingen.

Een greep uit onze evenementen

Benefiet concert
Welkom bij de Sint
Barbergals 3
Warmwinterlicht
Barbergals 1
Dogsurvival
Opstjap Bierproeverij
Vrienden van St. Joris
Discoboot
Disco-Boot
Buitenpoort Catering
Buitenpoort Catering
Reconnect
Reconnect dag
Barbergals
Achterhoek Beurzen