Over Flextickets
Over ons

Even voorstellen: wij zijn Flextickets

Bij Flextickets draait alles om flexibiliteit en gebruiksgemak voor zowel evenementorganisatoren als bezoekers. We hebben een uniek ticketverkoopsysteem ontwikkeld dat de evenementensector een nieuw gezicht geeft. Of je nu een intiem concert, een grootschalig festival, een workshop of een zakelijke conferentie organiseert, Flextickets biedt de ideale oplossing voor al jouw ticketverkoopbehoeften en voor iedere doelgroep. Bekijk hier alle voordelen.

Onze missie

Onze missie is om de evenementenwereld te verbeteren door transparantie en betaalbaarheid centraal te stellen. We zijn geen voorstander van hoge servicekosten per ticket en onderscheiden ons door onze unieke aanpak: wij berekenen servicekosten per boeking in plaats van per ticket. Dit maakt ons niet alleen uniek in de markt, maar ook een voordelige keuze voor organisatoren en bezoekers.

Onze visie

We streven ernaar om het meest klantgerichte ticketplatform te zijn, waarbij we de kosten laag houden en de service hoog. Wij geloven dat een succesvol evenement begint met een professioneel en betaalbaar ticketsysteem dat voor iedereen toegankelijk is. Daarom is ons platform gratis te gebruiken voor organisatoren, ongeacht het aantal tickets dat je wilt verkopen.

Over

“Bij Flextickets denken we mee en helpen we met het opzetten van jouw ticketshop. Gewoon met persoonlijk contact als het nodig is, zoals het hoort…”
Marc Tangelder – eigenaar

Wat wij bieden

  • Gratis voor organisatoren: Of je nu 100 of 10.000 tickets wilt verkopen, ons platform is gratis te gebruiken voor alle evenementorganisatoren. Meld je vandaag nog aan en ervaar de voordelen zonder enige verplichting.
  • Handig dashboard: Beheer je evenementen eenvoudig via ons gebruiksvriendelijke dashboard en profiteer van onze gratis scan-app voor het snel en efficiënt scannen van QR-codes.
  • Lage servicekosten: Wij rekenen servicekosten per boeking, niet per ticket, wat ons het goedkoopste ticketing platform maakt in Nederland en België.
  • Directe uitbetalingen: Dankzij onze samenwerking met Mollie ontvang je directe uitbetalingen, zodat je snel toegang hebt tot je inkomsten.
  • Uitstekende klantenservice: Ons team staat klaar om je persoonlijk te ondersteunen en te zorgen dat je het beste rendement haalt uit je online kaartverkoop.
  • Gratis Scan App: Gebruik onze gratis scan-app voor een moeiteloze en efficiënte toegang tot je evenement.

Onze jarenlange ervaring

Met bijna 10 jaar ervaring en meer dan 500 tevreden klanten, hebben we bewezen een betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor evenementorganisatoren. Ons unieke ticketverkoopsysteem is ontworpen om jouw evenement tot een succes te maken. Lees hier wat onze klanten zeggen over ons kaartverkoopsysteem en ontdek waarom zoveel organisatoren kiezen voor Flextickets.

Meer weten over Flextickets en ons ticketsysteem?

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe Flextickets jouw evenement kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Bij Flextickets zetten we ons in om jouw evenement succesvol en onvergetelijk te maken. Samen creëren we momenten die blijven hangen!

Flextickets – Flexibiliteit en betaalbaarheid voor ieder evenement.

Vraag geheel vrijblijvend een demo ticketshop aan:

Demo aanvragen

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado