Contact 3

Hoe werkt het? 15Gratis aanmelden

Vul onderstaande gegevens in zodat we een account voor je kunnen maken. Eén van onze medewerkers helpt met het opzetten van de ticketpagina en we helpen je uiteraard graag om het meeste rendement te halen uit de ticketverkoop. Met je eigen organisator login die je van ons krijgt kun je uiteraard zelf aanpassingen doen en de reserveringen en statistieken bekijken in het dashboard.

Ben je vervolgens tevreden met de ticketpagina en heeft betalingsprovider Mollie je zakelijke rekeningnummer en/of website geverifieerd, dan kunt je direct beginnen met de verkoop! Heb je al een account bij Mollie, dan kun je deze uiteraard gebruiken en zelf eenvoudig koppelen aan de ticketpagina.

Account aanvragen:

  * Verplichte velden

   

  Privacybeleid
  Alle gegevens van organisatoren, klanten, bestellingen en informatie t.b.v. de ticketpagina worden vanwege privacy maatregelen na 6 maanden na afloop van een event automatisch verwijderd uit ons systeem. Ben je klant, dan kun je uiteraard inloggen in het Dashboard om je gegevens en event(s) te bekijken en te exporteren.

  Een greep uit onze evenementen

  X-Mas Drive Thru
  Pruuven
  Welkom bij de Sint
  Sinterklaas Show
  Openluchttheater Engbergen
  Openluchttheater
  Dogsurvival
  Dogsurvival
  Vrienden van St. Joris
  Land van Fluwel
  Discoboot
  Disco-Boot
  Primera 1
  DKLParty
  Reconnect dag
  Vlindorado