Varen met de sint 1

Evenement aanmelden

(Gratis en vrijblijvend)

Vul onderstaande gegevens in om je evenement aan te melden zodat we een account kunnen maken. De ticketpagina wordt vrijblijvend gemaakt door één van de medewerkers van Flextickets. Veelal gebeurd dit binnen één werkdag. Hoewel Flextickets het meeste werk voor je uit handen neemt krijg je uiteraard de login gegevens om zelf aanpassingen te doen en de statistieken te bekijken. 

Voor overige details zoals huisstijl elementen, omschrijving, datum, plaats, locatie en ticketgegevens krijgt u een aparte email nadat onderstaande gegevens zijn ingevuld. Eén van onze medewerkers helpt je bij het inrichten van een ticketpagina dat aansluit bij het evenement.

Bent je vervolgens tevreden, dan kunt je direct beginnen met de verkoop! Via de betalingsprovider Mollie, waar je een eigen afgeschermd account krijgt, wordt het geld direct gestort op je (zakelijke) rekening. Pas als het evenement is afgelopen ontvang je een factuur van Flextickets voor het aantal boekingen. Wij garanderen dat Flextickets het goedkoopste systeem van Nederland is. Graag horen wij het als blijkt dat dit niet het geval is.
Een greep uit onze evenementen

Benefiet concert
Welkom bij de Sint
Barbergals 3
Warmwinterlicht
Barbergals 1
Dogsurvival
Opstjap Bierproeverij
Vrienden van St. Joris
Discoboot
Disco-Boot
Buitenpoort Catering
Buitenpoort Catering
Reconnect
Reconnect dag
Barbergals
Achterhoek Beurzen