Varen met de sint 1

Evenement aanmelden

Vul onderstaande gegevens in om je event aan te melden zodat we een account kunnen maken. De ticketpagina wordt, vaak dezelfde dag nog, vrijblijvend aangemaakt door één van de medewerkers van Flextickets. Met je eigen login gegevens kun je zelf aanpassingen doen aan de ticketpagina en de bestellingen en statistieken te bekijken in het dashboard. 

Voor overige details zoals huisstijl elementen, omschrijving, datum, plaats, locatie en ticketgegevens krijg je een aparte email nadat onderstaande gegevens zijn ingevuld. Ben je vervolgens tevreden en heeft de betalingsprovider Mollie je (zakelijke) rekeningnummer geverifieerd, dan kunt je direct beginnen met de verkoop!

In tegenstelling tot andere ticketshops komen de inkomsten direct op je rekening, zonder tussenkomst van Flextickets. Mollie handelt het betalingsverkeer af, vandaar dat er een paar éénmalige stappen nodig zijn om te controleren of de bankrekening valide is. De kosten per boeking voor Flextickets worden pas na afloop van het event in rekening gebracht.

Account aanvragen (gratis en vrijblijvend):

* Verplichte velden

NB. Alle gegevens van klanten, bestellingen en informatie t.b.v. de ticketpagina worden 3 maanden na afloop van het evenement automatisch verwijderd uit ons systeem. Ben je klant, dan kun je uiteraard inloggen in het Dashboard om je gegevens en event(s) te bekijken.

Een greep uit onze evenementen

Benefiet concert
Welkom bij de Sint
Barbergals 3
Warmwinterlicht
Barbergals 1
Dogsurvival
Opstjap Bierproeverij
Vrienden van St. Joris
Discoboot
Disco-Boot
Buitenpoort Catering
Buitenpoort Catering
Reconnect
Reconnect dag
Barbergals
Achterhoek Beurzen