Varen met de sint 1

Flextickets mainGratis aanmelden

Vul onderstaande gegevens in zodat we een account kunnen maken. De ticketpagina wordt vrijblijvend aangemaakt door één van onze medewerkers. Met je eigen login gegevens kun je uiteraard zelf aanpassingen doen en de reserveringen en statistieken bekijken in het dashboard

Ben je vervolgens tevreden met de ticketpagina en heeft betalingsprovider Mollie je zakelijke rekeningnummer geverifieerd, dan kunt je direct beginnen met de verkoop! De kosten per boeking voor Flextickets worden pas na afloop in rekening gebracht. Bij doorlopende activiteiten wordt er maandelijks gefactureerd. Uiteraard kun je zelf bepalen of de boekingskosten voor rekening van de klant zijn, zodat het gebruik van Flextickets voor de organisator geheel gratis is.

Account aanvragen:

  * Verplichte velden

   

  Privacybeleid
  Alle gegevens van organisatoren, klanten, bestellingen en informatie t.b.v. de ticketpagina worden vanwege privacy maatregelen na 6 maanden automatisch verwijderd uit ons systeem. Ben je klant, dan kun je uiteraard inloggen in het Dashboard om je gegevens en event(s) te bekijken en te exporteren.

  Een greep uit onze evenementen

  drivetrhu
  X-Mas Drive Thru
  Benefiet concert
  Welkom bij de Sint
  Warmwinterlicht
  Openluchttheater Engbergen
  Barbergals 1
  Dogsurvival
  Vrienden van St. Joris
  Land van Fluwel
  Discoboot
  Disco-Boot
  Primera
  Primera
  Reconnect dag
  Vlindorado