Varen met de sint 1
Tarieven

Onze tarieven en unieke formule!

Tarieven FlexticketsFlextickets is ontstaan uit het idee om voor alle soorten events een eenvoudig en betaalbaar ticketsysteem te ontwikkelen waarbij  persoonlijke support voorop staat. En daar kan iedereen nu van profiteren!

Servicekosten per boeking en niet per ticket!

Uniek aan onze formule ten opzichte van andere ticketshop aanbieders is dat je per boeking betaald. Bekijk hier een vergelijking van de meest gerenommeerde kaartverkoopsystemen in Nederland en oordeel zelf. Flextickets is veruit het meest voordelige ticketsysteem. Daarnaast kunnen VIP tickets en tickets naar relaties met ons systeem geheel gratis worden verstuurd door de organisator. Vul hieronder het formulier in om jouw situatie te berekenen.

Gratis voor organisatoren

Veel organisatoren berekenen de servicekosten door aan de bezoeker en daarmee is Flextickets geheel gratis te gebruiken voor organisatoren! Ook hanteren wij geen opstartkosten of abonnementskosten. Bovendien worden de inkomsten via Mollie direct op het rekeningnummer van de organisator gestort. Wel zo handig!

Bereken het zelf!

Vul je gegevens in:
                        Opbouw servicekosten:
Tarief Flextickets: €0,95 excl. btw
Tarief Mollie (iDEAL): €0,29 excl. btw

Resultaat:
* Een negatief getal geldt als kosten voor de organisator en een positief getal voor extra opbrengsten vanwege hogere servicekosten doorberekend aan de bezoeker.

Opbouw (service)kosten

Voor éénmalige en kleinschalige events hanteren wij een fee van €0,95 per boeking (dus niet per ticket). Daarnaast betaal je voor de transactiekosten aan Mollie Payments €0,29 cent per boeking voor de verwerking van de (iDEAL) betaling. Andere betalingsvormen zijn uiteraard ook mogelijk, zoals Bancontact in België. De servicekosten zijn hiervan €0,10 cent hoger. Vanwege de servicefee per boeking in plaats van per ticket door te berekenen is Flextickets in de meeste gevallen het goedkoopste ticketsysteem. Vergelijk het zelf.

Als de servicekosten per boeking voor Flextickets en Mollie bij elkaar worden opgeteld, dan kom je inclusief btw precies uit op €1,50 ongeacht het aantal tickets. Vandaar dat in de meeste gevallen gekozen wordt om €1,50 door te berekenen aan de bezoeker waardoor het systeem voor de organisator volledig gratis is. Meer rekenvoorbeelden

Wat mag je van ons verwachten?

  • Servicekosten per boeking, dus niet per ticket. Tel uit je winst!
  • Gratis proberen, persoonlijke support per e-mail en/of telefoon
  • Wij zijn flexibel, leveren maatwerk en denken graag met je mee
  • Ook voor doorlopende kaartverkoop en met handige timeslots
  • Gebruik gratis onze scan app met je eigen mobiele telefoon
  • Bekijk en/of wijzig je reserveringen en gegevens in je eigen dashboard
  • Ticketpagina met eigen huisstijl elementen, e-ticket in huisstijlkleur
  • Verstuur geheel gratis VIP en/of relatie tickets
  • Directe uitbetaling via Mollie, wel zo handig!

Registratiesysteem

Gebruik je Flextickets als registratiesysteem zonder betalingsmodule, dan zijn de kosten per boeking lager en afhankelijk van het aantal reserveringen. Informeer naar de mogelijkheden en de scherpe tarieven. Of vraag geheel vrijblijvend een demo aan.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado