Wat betaal ik nu eigenlijk?

Per boeking, niet per kaartje

Uniek aan onze formule ten opzichte van andere aanbieders is dat je per boeking betaalt, en niet per ticket. Je betaalt bij ons maar 1 euro per boeking en 0,29 cent aan Mollie Payments voor de verwerking van de iDEAL betaling. De meeste organisatoren verpakken deze kosten overigens in de prijs van het ticket of je bent vrij om hogere boekingskosten door te berekenen aan de klant. 

In 95% van alle evenementen worden kaartjes voor evenementen voor minimaal twee personen tegelijk besteld. Vaak ligt dit aantal bijvoorbeeld festivals, evenementen voor kinderen en sportevenementen nog hoger. Hoe meer mensen tegelijk een kaartje kopen, hoe hoger uw voordeel. Daardoor kunnen wij stellen dat wij gemiddeld het goedkoopste ticketshop platform hebben van Nederland!

Een rekenvoorbeeld

  • Mevrouw Jansen uit Nijmegen wil met haar man, hun 2 kinderen en oma naar een evenement.
  • Ze kopen twee kaarten voor volwassenen, twee kinderkaartjes en een seniorenkaart met korting.
  • In het Flextickets systeem zijn deze verschillende kaarten eenvoudig aan te klikken en te bestellen.
  • Mevrouw Jansen ontvangt een e-mail met daarin de kaarten. De kaarten hebben de uitstraling van uw evenement (logo, tekst, routebeschrijving) en een unieke QR code per kaart die aan de deur gescand kan worden met de gratis Flextickets app.
  • In plaats van 5 keer een euro per kaart, betaal je in totaal voor deze boeking maar 1 euro! Dat is dus een besparing van 4 euro alleen al op deze boeking.

Kaarten kwijt

  • Mevrouw Jansen belt op: ze zijn de kaarten kwijt en kunnen de mail niet meer terugvinden.
  • In het dashboard zoek je de boeking op en stuurt de kaarten nogmaals naar de familie Jansen toe, zonder extra kosten.

Omboeking

  • Die mevrouw Jansen toch: bij nader inzien komen ze toch liever op een andere dag.
  • In het dashboard zoekt u de boeking op en past handmatig de datum en/of tijdstippen aan. Wederom zonder extra kosten (of je omboekingskosten aan de klant in rekening brengt, is aan jou).

En wat nou als ik niets verkoop?

Het zou kunnen: er worden geen of te weinig kaartjes verkocht, het evenement gaat niet door of er zijn andere redenen waarom er niet of nauwelijks kaarten zijn verkocht. We hopen het uiteraard niet. Bij het annuleren van een event brengen wij 50 euro in rekening, plus de eventuele kosten voor de boekingen.

Helder en transparant: bij Flextickets weet je écht waar je aan toe bent. Waar wacht je nog op?

Meld hier je evenement aan

 

Prijzen vermeld op deze pagina zijn exclusief BTW.