Flextickets: Jouw toegang tot Pruuven! 1

Flextickets: Jouw toegang tot Pruuven! 2Pruuven festival ticketverkoop via Flextickets

Duik in een wereld van bourgondisch genieten tijdens het jaarlijkse Pruuven festival, waar speciaalbier, wijn en heerlijke hapjes samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Met meer dan 10 brouwers, een zorgvuldig geselecteerde wijnselectie en diverse foodtrucks belooft Pruuven een waar paradijs te zijn voor fijnproevers en levensgenieters.

Over Pruuven

Pruuven is dé bestemming voor liefhebbers van heerlijke drankjes en verrukkelijke hapjes. Gelegen in een schilderachtige omgeving, biedt Pruuven een unieke atmosfeer waar je kunt genieten van de zon, de gezelligheid van mede-festivalgangers, en natuurlijk, een scala aan smaakvolle drankjes en hapjes. Laat je verrassen door de gevarieerde selectie van speciaalbieren, de verfijnde wijnen en de smakelijke gerechten die door verschillende foodtrucks worden aangeboden.

Jouw ticket naar Pruuven

Met Flextickets heb je toegang tot het Pruuven festival zonder gedoe. Koop je tickets eenvoudig online en wees verzekerd van jouw plekje op dit culinaire festijn. Geen wachtrijen, geen stress – alleen maar pure ontspanning en genot wachten op jou bij Pruuven.

Koop hier je ticket.

 

Samenwerking met Flextickets

Flextickets fungeert als een betrouwbare partner voor online ticketverkoop, waardoor Pruuven zich volledig kan concentreren op het creëren van unieke en onvergetelijke festivalervaringen voor bezoekers. Het ticketsysteem zorgt naast het gemak van scannen bij de ingang voor de administratieve en logistieke aspecten, waardoor het festival soepel kan opereren.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado