Succesvolle samenwerking Land van Fluwel en Flextickets 3

Succesvolle samenwerking Land van Fluwel en Flextickets 1Succesvolle samenwerking Land van Fluwel en Flextickets

Ontdek het Land van Fluwel, waar zowel jong en oud volop kunnen genieten. Avonturiers en levensgenieters worden één met de natuur tijdens diverse activiteiten bij het Strand van Fluwel en het beleven van wilde avonturen op het Blote Voetenpad. Dwaal 1 kilometer over het uitgestrekte park en verleg je grenzen. Een unieke ervaring wacht op je met een sprookjesachtige route door het bos, waarbij je via een audiotour de geschiedenis van de beroemde tulp ontdekt.

Verwen je smaakpapillen op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Neem plaats en geniet van de levendigheid van kinderen die zich uitleven in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en bovenop Keikop bij de waterspeelplaats. Speciaal voor de allerkleinsten is er Het Kleine Land, een speelplaats waar zij de basis leggen voor een leven vol groot avontuur. Laat je verrassen!

Voordelig tickets boeken met Flextickets

Net zoals het Land van Fluwel streeft naar unieke ervaringen, bleek Flextickets de ideale partner voor het Land van Fluwel. Het platform bood de flexibiliteit die nodig was om de kenmerken van het Land van Fluwel in het boekingssysteem te weerspiegelen. Verschillende ticketsoorten, dagen en ticketopties. Een handig dashboard zorgt voor inzichten in de statistieken en een overzicht van de reserveringen. Met de scan app van Flextickets kunnen de QR codes eenvoudig worden gescand, of rechtstreeks via het dashboard worden gemarkeerd als gescand.

Een belangrijke factor voor Land van Fluwel was het prijsmodel van Flextickets, waarbij boekingskosten per transactie werden gerekend, niet per ticket. Dit betekende een kostenefficiënte oplossing waarbij de kosten in verhouding stonden tot het aantal transacties, ongeacht het aantal verkochte tickets per transactie.

Succesvolle samenwerking Land van Fluwel en Flextickets 2

Betrouwbare partner

Dankzij Flextickets als betrouwbare partner kon het Land van Fluwel zich volledig concentreren op het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor gasten, terwijl het ticketsysteem zorgt voor de administratieve en logistieke aspecten.

Referenties

“Wij gebruiken Flextickets voor de kaartverkoop van ons avonturenpark. Het is makkelijk in gebruik en er zijn veel mogelijkheden. Als je hiervoor contact opneemt, krijg ik ook altijd snel reactie en denken ze mee in oplossingen.” Land van Fluwel

Bekijk hier de website van Land van Fluwel.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado