Ticketverkoop voor schoolfeesten

Ticketverkoop voor schoolfeesten

Bij Flextickets begrijpen we dat het organiseren van schoolfeesten en evenementen een uitdagende taak kan zijn. Daarom hebben we een eenvoudige, snelle en voordelige manier ontwikkeld om zelf de ticketverkoop voor jouw schoolfeesten op te zetten. Ons doel is om jouw evenement vlot te laten verlopen, zonder gedoe, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het feest zelf!

Waarom scholen kiezen voor Flextickets?

1. Eenvoudig te Gebruiken Dashboard

Ons intuïtieve dashboard biedt je een overzicht van verkoopstatistieken, zodat je altijd op de hoogte bent van de ticketverkoop van jouw schoolfeest. Je kunt snel en gemakkelijk evenementinformatie bijwerken en tickets beheren met slechts een paar klikken.

2. Gratis Scan App voor QR Codes

Maak gratis gebruik van onze handige scan app om de toegang tot jouw schoolfeest soepel te laten verlopen. Met deze app kun je QR-codes scannen en in realtime controleren of gasten geldige tickets hebben, waardoor de toegangscontrole moeiteloos verloopt.

3. Geen Onverwachte Kosten

Bij Flextickets houden we van transparantie. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, zonder verborgen kosten. Geen verrassingen achteraf, alleen eerlijke tarieven voor onze diensten.

4. Betalingen via Mollie, Direct naar de School

Wij streven naar maximale transparantie. Daarom regelen we betalingen via Mollie, waardoor de opbrengsten rechtstreeks naar de school of instelling gaan. Scholen dienen zelf een Mollie-account aan te vragen om deze naadloze betalingservaring te realiseren.

5. Overige Voordelen voor Scholen

Naast ticketverkoop voor schoolfeesten biedt Flextickets nog meer voordelen voor scholen. Ons platform wordt ook gebruikt voor informatieavonden om bezoekersstromen te reguleren of in te delen in verschillende groepen of tijden. Hierdoor kun je de organisatie van evenementen zoals ouderavonden of open dagen aanzienlijk vereenvoudigen en stroomlijnen.

Begin ticketshop

Onze Ervaring en Klanttevredenheid

Flextickets is al een kleine 10 jaar actief als ticketverkoopsysteem en heeft in het afgelopen jaar meer dan 500 klanten geholpen. Maar onze echte trots zit in wat onze klanten over ons zeggen. Ontdek zelf wat zij te zeggen hebben en lees hun getuigenissen over de naadloze ervaring die ze hebben gehad met Flextickets.

Bij Flextickets geloven we dat ticketverkoop geen stresspunt zou moeten zijn bij het organiseren van jouw schoolfeest. Laat ons je helpen om het proces soepel en moeiteloos te maken, zodat je je kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke herinneringen. Begin vandaag nog met de verkoop van jouw schoolfeesttickets en ontdek hoe Flextickets het verschil kan maken!

Bekijk onze referenties.