Bekijk alle voordelen van Flextickets - Vergelijk Ticketsystemen
Varen met de sint 1

De voordelen van Flextickets

 • Het goedkoopste systeem van Nederland
  Bij Flextickets betaal je per boeking in plaats van per ticket. Bekijk onze tarieven. Bij de meeste ticketsystemen betaal je een bedrag per verkocht ticket. Bij ons betaal je maar een fee per boeking afhankelijk van de hoeveelheid boekingen, plus de transactie kosten. Tel uit je winst! Overigens worden deze boekingskosten doorgaans doorberekend aan de klant. Je bepaalt zelf hoeveel. Je kan dus stellen dat het gratis is voor organisatoren.

Vergelijk hier alle ticket systemen

 • Eenvoudig en persoonlijke service
  Eenvoudig van aanmelden naar tickets verkopen. Met een paar simpele stappen kun je aan de slag en een medewerker van Flextickets helpt met het inrichten van de ticketpagina. Persoonlijke service is voor ons belangrijk. Wij nemen het meeste werk uit handen waardoor je tijd hebt voor het organiseren van je event.
 • Gratis scan app
  Scanners huren is niet meer nodig. Met onze gratis Flextickets ticket scanner app maak je van iedere smartphone een scanner. Zo kun je ook tijdens het evenement direct weten hoeveel bezoekers inmiddels binnen zijn.
 • Dashboard
  Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop een schat aan informatie. Als bezoekers hebben betaald, kun je dit direct zien op het dashboard. Ook andere gegevens zoals bijvoorbeeld de NAW-gegevens van je klanten. Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik en makkelijk zelf te besturen. Bijvoorbeeld om een kaartje nogmaals te versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd.
 • Eigen huisstijl 
  Flextickets integreert jouw huisstijl in het ticketsysteem. Jouw afbeelding, teksten en kleuren.
 • Timeslots
  Spreid bezoekers met behulp van de timeslots. Kies per dag en tijdslot het maximaal aantal bezoekers. Deze functionaliteit hadden we overigens al ver voor de corona-tijd…
 • VIP tickets
  Als organisator heb je de mogelijkheid om VIP tickets of andere soorten tickets aan relaties of klanten te versturen. Helemaal gratis.
 • Combi tickets
  Voor sommige events is het handig om voordeeltickets aan te maken voor meerdere personen, of combi tickets welke meerdere dagen gebruikt kunnen worden. Aangezien QR codes maar één keer gescand kunnen worden hebben we een handige functionaliteit waarbij je met één klik de gescande tickets weer vrij kan geven voor de volgende dag.
 • Kortingscodes
  Wil je kortingscodes toepassen? Dat kan met een bepaalde waarde, of een bepaald percentage. Uiteraard is ook een limiet in te stellen hoe vaak de kortingscode gebruikt mag worden.
 • Veilig en transparant
  Je beheert de betalingen via het dashboard en houdt zicht op de gemaakte boekingen. Je kan zelf bepalen of het geld direct op uw rekening wordt gestort of om de paar dagen of weken. Geen verrassingen achteraf; je weet waar je aan toe bent. Flextickets werkt met de bekendste betalingsprovider: Mollie.
 • Refunds
  Gaat een event niet door, of wil je een bezoeker het geld terugstorten? Dit kan eenvoudig met één klik via Mollie en je bepaalt zelf of je het gehele bedrag terugstort, of de servicekosten in mindering brengt. Mollie rekent voor een refund €0,25 cent.
 • Donaties?
  Met onze ticketshop is het mogelijk om snel een eenvoudig een donatie platform te creëren. Ook hierin zijn wij de goedkoopste aanbieder van Nederland.
 • Voorwaarden check
  Met één druk op de knop verschijnt er een vinkje om akkoord te gaan met de voorwaarden. Deze is naar wens zelf aan te passen.
 • Registreren van bezoekers
  Het is uiteraard ook mogelijk om Flextickets te gebruiken om de bezoekers te registreren zonder betalingsmodule. Informeer naar de mogelijkheden of meld uw event direct aan. Kerstmarkten, drive thru’s, bedrijfsuitjes, rondleidingen, schoolbezoeken en vele andere soorten events werken met Flextickets. Uiteraard ook mogelijk met timeslots. Bevestigingen, e-mails en tickets zijn klantspecifiek in te richten.
 • Evenementen App
  Evenementen naar een hoger niveau tillen? Maak kennis met de mogelijkheid om een eigen Evenementen App te laten ontwikkelen. Lees meer
 • Flexibel
  Wij denken mee met oplossingen op maat voor klanten. Voor diverse bedrijven en instellingen hebben we maatwerk geleverd. Wie weet kunnen we deze functionaliteit ook elders inzetten. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Meld direct je evenement aan

 

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado