Varen met de sint 1

De voordelen van Flextickets

 • Het goedkoopste systeem van Nederland
  Bij Flextickets betaal je per boeking in plaats van per ticket. Bekijk onze tarieven. Bij de meeste ticketsystemen betaal je een bedrag per verkocht ticket. Bij ons betaal je maar een fee per boeking afhankelijk van de hoeveelheid boekingen, plus de transactie kosten. Tel uit je winst! Overigens worden deze boekingskosten doorgaans doorberekend aan de klant. Je bepaalt zelf hoeveel. Je kan dus stellen dat het gratis is voor organisatoren.
 • Eigen huisstijl op ticket en ticketpagina
  Flextickets integreert jouw huisstijl in het ticketsysteem. Jouw logo, jouw teksten. Ook op de toegangskaarten komen jouw huisstijlelementen terug.
 • Timeslots
  Ticketverkoop tijdens de Coronacrisis? Spreid bezoekers in de ‘anderhalve-meter-samenleving’ met timeslots. Kies per dag en tijdslot het maximaal aantal bezoekers.
 • Super eenvoudig
  Kinderlijk eenvoudig van aanmelden naar tickets verkopen. Met een paar simpele stappen kun je aan de slag en een medewerker van Flextickets helpt met het inrichten van de ticketpagina.
 • Gratis scan app
  Scanners huren is niet meer nodig. Met onze gratis Flextickets app maak je van iedere smartphone een scanner. Zo kun je ook tijdens het evenement direct weten hoeveel bezoekers inmiddels binnen zijn.

appstoreplaystore

 • Dashboard
  Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop een schat aan informatie. Als bezoekers hebben betaald, kun je dit direct zien op het dashboard. Ook andere gegevens zoals bijvoorbeeld de NAW-gegevens van je klanten. Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik en makkelijk zelf te besturen. Bijvoorbeeld om een kaartje nogmaals te versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd.
 • VIP tickets
  Als organisator heb je de mogelijkheid om VIP tickets of andere soorten tickets aan relaties of klanten te versturen. Helemaal gratis.
 • Combi tickets
  Voor sommige events is het handig om voordeeltickets aan te maken voor meerdere personen, of combi tickets welke meerdere dagen gebruikt kunnen worden. Aangezien QR codes maar één keer gescand kunnen worden hebben we een handige functionaliteit waarbij je met één klik de gescande tickets weer vrij kan geven voor de volgende dag.
 • Veilig en transparant
  Je beheert de betalingen via het dashboard en houdt zicht op de gemaakte boekingen. Je kan zelf bepalen of het geld direct op uw rekening wordt gestort of om de paar dagen of weken. Geen verrassingen achteraf; je weet waar je aan toe bent. Flextickets werkt met de bekendste betalingsprovider: Mollie.
 • Donaties?
  Met onze ticketshop is het mogelijk om snel een eenvoudig een donatie platform te creëren. Ook hierin zijn wij de goedkoopste aanbieder van Nederland.
 • COVID-19 check
  Met één druk op de knop verschijnt er een vinkje met corona gerelateerde voorwaarden. Deze is naar wens zelf aan te passen.
 • Registreren van bezoekers
  Het is uiteraard ook mogelijk om Flextickets te gebruiken om de bezoekers te registreren zonder betalingsmodule. Informeer naar de mogelijkheden of meld uw event direct aan. Kerstmarkten, drive thru’s, bedrijfsuitjes, rondleidingen, schoolbezoeken en vele andere soorten events werken met Flextickets. Uiteraard ook mogelijk met timeslots. Bevestigingen, e-mails en tickets zijn klantspecifiek in te richten.
 • Flexibel
  Wij denken mee met oplossingen op maat voor klanten. Voor diverse bedrijven en instellingen hebben we maatwerk geleverd. Wie weet kunnen we deze functionaliteit ook elders inzetten. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Meld direct je evenement aan

 

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
Primera 1
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado