De voordelen van Flextickets

Referenties 3

Waarom kiezen voor Flextickets? Als je op zoek bent naar een simpel, professioneel en veilig systeem voor de verkoop van je tickets dat naast de scherpe tarieven ook gebruikersgemak en service biedt, dan kies je voor Flextickets. Zowel voor grote als kleine events en voor doorlopende activiteiten heeft een ticketservice vele voordelen. Wij bieden online ticketing oplossingen voor diverse doelgroepen.

De voordelen van Flextickets op een rij:

 • Het goedkoopste systeem: betalen per boeking – niet per kaartje
  De ticketservice heeft óók voor je bezoekers voordelen. Bij Flextickets betaal je namelijk per boeking in plaats van per ticket. Bij de meeste ticketsystemen betaal je een bedrag per verkocht ticket. Bij ons betaal je een fee per boeking afhankelijk van de hoeveelheid boekingen, plus de (iDEAL) transactie kosten. Tel uit je winst! Overigens worden deze boekingskosten doorgaans doorberekend aan de klant. Je bepaalt zelf hoeveel. Je kan dus stellen dat het gebruik van Flextickets gratis is voor organisatoren. Vergelijk zelf hier alle ticketsystemen.
 • Persoonlijke service
  We helpen je op weg om een succesvolle ticketpagina te maken. Gewoon met persoonlijk contact, email of telefoon en zonder lastige chatbots of onbereikbare partijen. Wij nemen het meeste werk uit handen waardoor je tijd hebt voor het organiseren van je event.
 • Administratieve voordelen
  Het systeem van Flextickets bespaart veel administratieve taken. Het proces van ticketverkoop is volledig geautomatiseerd, de betalingen komen automatisch binnen op jullie eigen rekening en in het dashboard met tal van mogelijkheden kun je alle reserveringen met bijbehorende (Excel)lijsten eenvoudig exporteren.
 • Eenvoudig
  Kinderlijk eenvoudig van aanmelden naar tickets verkopen. Met een paar simpele stappen kun je aan de slag en wij helpen desgewenst bij het opzetten van jouw ticketshop.
 • Gratis app
  Scanners huren is niet meer nodig. Met onze gratis Flextickets app (iOS en Android) maak je van iedere smartphone een scanner. Zo kun je ook tijdens het evenement direct weten hoeveel bezoekers inmiddels binnen zijn.
 • VIP tickets
  Als organisator heb je de mogelijkheid om VIP tickets of andere soorten tickets aan relaties of klanten te versturen. Helemaal gratis.
 • Combi tickets
  Voor sommige events is het handig om voordeeltickets aan te maken voor meerdere personen, of combi tickets welke meerdere dagen gebruikt kunnen worden. Aangezien QR codes maar één keer gescand kunnen worden hebben we een handige functionaliteit waarbij je met één klik de gescande tickets weer vrij kan geven voor de volgende dag.
 • Handig dashboard
  Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop een schat aan informatie. Als bezoekers hebben betaald, kun je dit direct zien op het dashboard. Statistieken, bezetting per dag of tijdstip. Alles is inzichtelijk. Tickets nogmaals versturen naar een (ander) e-mail adres. Met een export knop kun je alle reserveringen of e-mail adressen in Excel opslaan.
 • Ticketverkoop met timeslots
  Spreid bezoekers eenvoudig met timeslots. Kies per locatie, dag en tijd het maximum aantal bezoekers. Timeslots is uiteraard ook te gebruiken voor doorlopende events, zoals musea, pretparken en attractieparken.
 • Doorlopende ticketverkoop
  Naast één of meerdaagse evenementen is Flextickets ook uitermate geschikt voor doorlopende ticketverkoop voor de leisure branche, zoals speelparken en attractieparken. Twijfel je of Flextickets gebruikt kan worden voor jouw branche? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen geheel gratis een demo voor je inrichten.
 • E-mail bericht personaliseren
  Verstuur gepersonaliseerd de gewenste e-mail berichten. Met of zonder e-ticket. Geheel naar eigen inzicht op te stellen.
 • Flexibel
  Wij denken met u mee om uw ticketshop zo effectief mogelijk te maken. Een limiet op het aantal tickets, desgewenst per opgegeven datum/tijd/locatie, overige invulvelden om meer informatie te krijgen over uw klant. Verschillende ticketsoorten. Noem het maar op. Dit alles met een persoonlijke service.
 • Eigen look & feel
  Flextickets integreert jouw huisstijl in het ticketsysteem, dit zorgt voor bevestiging en zekerheid bij kopers. Ook de e-tickets kunnen in de eigen huisstijl kleuren worden aangepast.
 • Veilig en transparant
  Je beheert de betalingen via het dashboard en houdt zicht op de gemaakte boekingen. Op onze beveiligde servers worden al uw gegevens bewaard en zijn voor u inzichtelijk. Na het evenement krijgt u de volledige toegang voor uw marketing activiteiten en zorgen wij ervoor dat alles conform de AVG wetgeving uit onze databases wordt gehaald.
 • Directe uitbetaling
  In tegenstelling tot de meeste ticketshops, zorgen wij voor een directe afhandeling van de betalingen. Deze worden direct uitgekeerd op uw eigen bankrekening. Daar zitten wij als Flextickets dus niet tussen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om betalingen om de paar dagen of weken uit te laten keren. Dit kan allemaal via het dashboard van de betalingsprovider Mollie.
 • Betaalmethode
  Via Mollie kun je zelf bepalen welke betaalmethodes je gebruikt. In Nederland wordt iDEAL het meest gebruikt, maar in België is dat bijvoorbeeld Bancontact.
 • Event verplaatsen
  Moet een event verplaatst worden? Met een eenvoudige handeling kunnen wij de dagen, tijden en tijdsloten omzetten naar een datum in de toekomst, waarbij de tickets opnieuw worden gegenereerd en verstuurd per email.
 • Event vragen
  Meer weten over je bezoekers? Naast het e-mail adres kun je zelf bepalen welke vragen je op de ticketpagina stelt. Telefoonnummer, Woonplaats, etc. Daarnaast checkboxen of keuze menu’s met vragen zoals: ‘Hoe heb je ons gevonden?’.
 • Tickets kwijt
  Het komt uiteraard voor dat de klant de e-tickets niet meer kan vinden in de mailbox. In het dashboard kun je met een paar eenvoudige klikken de tickets nogmaals versturen. De klant kan overigens ook zelf de tickets nogmaals laten versturen met deze link.
 • Houd zelf de controle
  Eén van de voordelen van onze ticketservice is het overzichtelijke dashboard. Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik en makkelijk zelf te besturen. Bijvoorbeeld om reserveringen te bekijken, een kaartje nogmaals te versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd. Ook is het mogelijk om het maximaal aantal tickets wat online verkocht mag worden zelf in te stellen. Helemaal gratis.
 • Early Bird Tickets
  Verschillende ticketsoorten gebruiken is geen probleem. Vaak worden zogenaamde ‘early bird’ of ‘lucky bird’ tickets gebruikt om vooraf tegen een gereduceerd tarief tickets te kopen.
 • Passe Partout Tickets
  Als voor afzonderlijke dagen tickets worden verkocht, is het in sommige gevallen handig om Passe Partout Tickets te verkopen. Deze zijn geldig op beide dagen tegen een lager tarief. Aangezien tickets maar één keer gescand mogen worden hebben we een handige functie in het dashboard waardoor de scantijden voor Passe Partout Tickets met één druk op de knop worden vrijgegeven om nogmaals te scannen.
 • Voorwaarden check
  Met één druk op de knop verschijnt er een vinkje met ‘eigen’ voorwaarden. Deze is naar wens zelf aan te passen.
 • Registreren van bezoekers
  Flextickets is tevens te gebruiken voor het registreren van bezoekers, zonder betaaloptie. Informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven. Of meld hier direct uw event aan. Kerstmarkten, drive thru’s, bedrijfsuitjes, rondleidingen, schoolbezoeken en vele andere soorten events werken met Flextickets. Uiteraard ook mogelijk met timeslots. Bevestigingen, e-mails en tickets zijn klantspecifiek in te richten.
 • Facebook Pixel
  De Facebook-pixel is een analysetool waarmee je de effectiviteit van je advertenties kunt meten en inzicht kunt krijgen in de acties die mensen uitvoeren op je website. De Facebook-pixel is volledig geïntegreerd in Flextickets. Slechts het toevoegen van een ID in het dashboard is voldoende.
 • Donatiesshop
  Met onze ticketshop is het mogelijk om snel een eenvoudig een donatie platform te creëren. Ook hierin zijn wij de goedkoopste aanbieder van Nederland.
 • Conversieverhogende website
  Flextickets ontzorgt. Wil je het maximale rendement behalen met het verkopen van tickets voor jouw event, zorg dan voor een conversieverhogende website.
 • Kleine lettertjes en addertjes onder het gras?
  Die zijn er niet. Er zijn eveneens geen vaste maandelijkse kosten en we werken niet met een contract.

Gratis aanmelden

Wat zeggen onze klanten?

Referenties

“Waar ik zeker ook heel tevreden over ben is de manier waarop de kaartverkoop is gegaan, dus ik wil je even bedanken en complimenten overbrengen. Voor deze prijs een zo goede service… het liep als een zonnetje.”

“Flextickets is een prettige partner om mee samen te werken. Wij organiseren diverse evenementen met verschillende soorten tickets. Alles is mogelijk. Ze denken met je mee. Voorwaarde was voor ons dat klanten alleen per boeking betalen. Eenmalige kosten waar de betaalkosten bij in zitten en los van het feit hoeveel tickets iemand wil hebben. Daarnaast werken we met veel timeslots. Een maximaal aantal per tijdstip dat kan komen. Ook hier hebben ze een prima oplossing voor en hoef je dit niet handmatig bij te houden.”

Bekijk hier alle beoordelingen.