Succesvolle whiskyproeverijen mogelijk gemaakt met Flextickets

Flextickets beeldmerkOnline Ticketing met Flextickets

Stap binnen in de wereld van Flextickets, waar online ticketing een kunst wordt in eenvoud, betaalbaarheid en professionaliteit. Onze missie is om het organiseren van evenementen, activiteiten, feesten en attractieparken moeiteloos en toegankelijk te maken, ongeacht of je een beginnende organisator bent of een doorgewinterde organisator. Ontdek hier waarom Flextickets de onbetwiste keuze is voor jouw kaartverkoop.

Begin Ticketshop

Eenvoud in Online Ticketverkoop

Bij Flextickets omarmen we eenvoud als de kern van ons bestaan. Met enkele intuïtieve stappen kun je met gemak de kaartverkoop voor jouw evenement op gang brengen. Of het nu gaat om een intiem feest met vrienden of een grootschalig spektakel met duizenden bezoekers, ons platform past zich aan aan jouw specifieke behoeften. En het mooiste is dat Flextickets volledig gratis is voor organisatoren, zonder verborgen kosten of verplichtingen.

Gebruik ons professionele ticketsysteem om jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen. Beheer al je evenementen met gemak via ons overzichtelijke dashboard en maak gebruik van onze gratis scan-app voor het vlekkeloos scannen van QR-codes. Of je nu tickets verkoopt voor een concert, festival, conferentie of pretpark, Flextickets biedt de tools om het proces vloeiend te laten verlopen.

Voor welke doelgroepWaarom Flextickets?

1. Voordeligste Online Ticketing service

Wij zijn er trots op de meest betaalbare ticketservice van Nederland en België te zijn. Bij Flextickets betaal je servicekosten per boeking, niet per ticket, waardoor je aanzienlijk bespaart op je kosten.

2. Directe Uitbetaling via Mollie

Geniet van onmiddellijke uitbetalingen via Mollie, waardoor je snel toegang hebt tot de opbrengsten van je evenement.

3. Persoonlijk Contact en Service

Bij Flextickets staan we garant voor persoonlijk contact en uitmuntende service. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar, om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement haalt uit jouw online kaartverkoop.

4. Gratis Tickets voor VIP/Relaties

Toon waardering aan je VIP’s en relaties met gratis tickets. Flextickets biedt jou de mogelijkheid om speciale gasten te verwennen met kosteloze toegang.

5. Gratis Gebruik van de Scan App

Optimaliseer jouw toegangscontrole met onze gratis Scan App, waarmee je moeiteloos QR-codes kunt scannen bij de ingang van je evenement.

Kies voor Flextickets en transformeer jouw evenement in een onvergetelijke ervaring. Schrijf je vandaag nog vrijblijvend in en ontdek de eenvoud, betaalbaarheid en professionaliteit van onze ticketservice. Samen maken we van jouw evenement een doorslaand succes! Bekijk nog veel meer voordelen van Flexitickets.

 

KaartverkoopsysteemWat zeggen onze klanten

Prima ticketservice

“Dik tevreden over deze ticketservice. Tegen scherpe kosten en flexibiliteit bij de invoer en aanpassingen tijdens de verkoop. Ziet er ook keurig verzorgt uit op de e-tickets en scannen werkt prima. Goede overzichten online en via export naar Excel. En heb je een vraag, er wordt adequaat en snel gereageerd!” Whiskyjongens

Fijn systeem + samenwerking

“Wij gebruiken FlexTickets al jaren voor de verkoop van kaarten voor ons festival en dat bevalt heel goed. Naast dat het een fijn en overzichtelijk systeem is, verloopt ook de samenwerking altijd prettig.” Snertpop

Goede site, fijne klantenservice

“We gebruiken Flextickets om leerlingen van groep 8 afspraken te kunnen maken voor kennismakingsactiviteiten. Evenementen zijn altijd in korte tijd opgezet en vragen worden snel beantwoord. Een fijne partij om mee samen te werken.” Froukje

Bekijk hier uitgebreide referenties van onze klanten.

Efficiënte online ticketing

Ontdek de kracht van eenvoudige en efficiënte online ticketing met Flextickets! Als jouw partner in ticketverkoop bieden wij een gebruiksvriendelijk platform voor het verkopen van tickets voor diverse evenementen en attracties. Met Flextickets wordt online ticketing kinderspel. Ons systeem is ontworpen om zowel beginnende als ervaren organisatoren te ondersteunen. Met onze lage servicekosten per boeking en gratis scan-app voor toegangscontrole, bieden wij een voordelige en betrouwbare oplossing voor al je ticketverkoopbehoeften. Of je nu een klein evenement organiseert of een grootschalig festival, Flextickets past zich aan aan jouw wensen. Profiteer van onze persoonlijke support en maak gebruik van handige functies zoals tijdslots en verschillende ticketsoorten. Optimaliseer online ticketing en zet de eerste stap naar succesvolle evenementen met Flextickets!

Lees meer op onze FAQ pagina.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado