Flextickets
Eenvoudig scannen met Flextickets

Eenvoudig scannen met Flextickets

TICKETS VERKOPEN

Het organiseren van evenementen is een kunst op zich, waarbij het verkopen van tickets een cruciale rol speelt. Flextickets is hier om de wereld van “Tickets verkopen” te transformeren met een eenvoudig te gebruiken, kostenefficiënt, en uniek kaartverkoopsysteem.

Online tickets verkopen is bij Flextickets heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen kan de kaartverkoop van je event, activiteit, organisatie, feest of attractiepark beginnen en kunnen jouw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen. Persoonlijke support, geen contract én zelfs helemaal gratis te gebruiken als organisator.

HOE WERKT HET KAARTVERKOOP SYSTEEM?

Flextickets maakt het hele proces van tickets verkopen een fluitje van een cent. Nadat je je account hebt geregistreerd, kun je aan de slag met het creëren van jouw evenement en wij helpen jou hierbij. Vul eenvoudig het formulier in met de benodigde gegevens, en voilà, jouw persoonlijke ticketpagina is klaar voor gebruik. Het aanvragen en koppelen van een Mollie-account zorgt ervoor dat het geld direct naar jouw rekening wordt gestuurd – geen gedoe met ingewikkelde financiële processen.

In het handige dashboard heb je volledige controle over afbeeldingen, teksten en andere instellingen. Hier vind je ook essentiële informatie over je verkoop, zoals ticketomzet, bestellingen, en verkoopcijfers per dag, tijd en locatie. Na je evenement kun je eenvoudig de verkochte tickets scannen met onze gratis Scan App, beschikbaar in de App Store.

WAAROM KIEZEN VOOR ONLINE TICKETS VERKOPEN?

  1. OVERZICHT EN CONTROLE: Met Flextickets behoud je te allen tijde overzicht en controle over de verkoop en gegevens van je evenement. Ons team staat paraat om je te ondersteunen en het maximale uit je evenement te halen.
  2. GEMAKKELIJKE TOEGANG: Met Flextickets kunnen jouw bezoekers op elk moment en vanaf elke locatie tickets kopen. Geen beperkingen meer door fysieke kaartverkoop of beperkte openingstijden. Je publiek kan eenvoudig tickets reserveren via jouw website, wat leidt tot een aanzienlijk groter bereik en potentiële opkomst.
  3. BESPAAR TIJD EN MOEITE: Ons geautomatiseerde ticketsysteem neemt het volledige verkoopproces uit handen. Geen handmatige verwerking meer, Flextickets regelt alles, van ticketgeneratie tot betalingsafhandeling.
  4. VOLLEDIGE CONTROLE EN INZICHT: Stel ticketprijzen in, voeg dagen en tijden toe, pas kortingscodes toe, en creëer speciale aanbiedingen. Ons systeem biedt gedetailleerde rapporten en statistieken voor inzicht in je verkoopprestaties.
  5. UNIEK PRIJSMODEL: Flextickets hanteert een uniek prijsmodel – geen kosten per ticket. Je betaalt slechts een kleine vergoeding per boeking, die vaak wordt doorberekend aan de bezoeker. Hierdoor is ons ticketsysteem niet alleen kostenbesparend, maar ook administratief efficiënt.

ERVAAR HET ZELF!

Wil je de voordelen van Flextickets zelf ervaren? Vraag dan geheel vrijblijvend een account en ticketpagina aan! Maak gebruik van ons innovatieve kaartverkoopsysteem en ontdek hoe moeiteloos “Tickets verkopen” kan zijn met Flextickets. Ervaar het zelf en maak jouw evenement een ongekend succes! Flextickets staat garant voor een naadloze en succesvolle ticketverkoopervaring.

Eenvoudig een eigen ticketshop beginnen met Flextickets

Begin Ticketshop

 

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado