Geld inzamelen voor een goed doel of stichting?

Geld inzamelen voor een goed doel of stichting met onze donatieshop 1

Dat kan met de donatieshop van Flextickets

Online geld inzamelen voor een goed doel of een stichting word je makkelijk gemaakt met Flextickets. Samen met een medewerker van Flextickets maak je een op maat gemaakte donatiepagina aan. Met eigen tekst, afbeelding en bedragen waaruit gekozen kan worden. Binnen 1 werkdag is de donatiepagina geregeld en kan deze online. Let op: het is als particulier niet mogelijk om een donatie pagina aan te vragen, aangezien de betalingen op een zakelijke bankrekening van een bedrijf of stichting moet worden gestort. Het is dus nodig om een geldige Kamer van Koophandel inschrijving te hebben.

Goedkoopste donatie shop van Nederland

Nagenoeg alle donatieshops houden een fee in van het donatiebedrag. Meestal ligt dit tussen de 5 en 10%. Doneer je 100 Euro, dan wordt dus tussen de 5 en 10 Euro ingehouden. Flextickets hanteert slechts een fee van €0,95 cent per transactie, ongeacht het bedrag. Wel zo eerlijk!

Veilig betalen met Mollie

Flextickets gebruikt betalingsprovider Mollie. Zij hanteren lage servicekosten. Voor iDEAL zijn de transactiekosten slechts €0,29 cent. Het is ook mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld Bancontact of Paypal.

Voordelen op een rij

  • Goedkoopste donatieshop van Nederland!
  • Directe uitbetaling!
  • Veilig en transparant
  • Persoonlijke service
  • Eigen look and feel donatiepagina
  • Toegang tot dashboard met statistieken

Donatieshop aanmelden

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen over het online inzamelen van geld voor je goede doel of stichting. Neem vooral contact met ons op!