Hoe werkt het? 9

Hoe werkt het? 15Gratis online kaartverkoopsysteem voor jouw evenement of locatie!

Flextickets staat garant voor een eenvoudig te gebruiken, kostenefficiƫnt, en buitengewoon online kaartverkoopsysteem. Het is moeiteloos voor iedereen die online tickets wil verkopen voor hun evenement. Maak nu volledig kosteloos gebruik van ons online kaartverkoopsysteem! Volg gewoon de benodigde stappen, en je bent direct klaar om je tickets te verkopen. Ervaar het zelf!

Hoe Werkt het Kaartverkoopsysteem van Flextickets?

Zodra je een account hebt geregistreerd, kun je onmiddellijk een evenement aanmaken. Nadat je een account hebt aangevraagd, word je door een formulier geleid om de gegevens van je evenement in te voeren. In een mum van tijd is jouw persoonlijke ticketpagina gereed. Wij helpen je hiermee en nemen het meeste werk uit handen, waardoor je je volledig kan focussen op het organiseren van het event. Na het aanvragen en koppelen van een Mollie-account kun je de pagina direct in gebruik nemen. In tegenstelling tot veel andere ticketverkoopplatforms, houdt Flextickets geen geld vast; het wordt direct naar je eigen rekening via Mollie gestuurd.

  • Je hebt volledige controle over je afbeeldingen, teksten en verschillende instellingen via het dashboard, dat je naar eigen wens kunt aanpassen.
  • In het dashboard vind je de meest relevante informatie over je verkoop. Hier kun je bijvoorbeeld je ticketomzet zien, het aantal geplaatste bestellingen, wie deze bestellingen heeft geplaatst, en het aantal verkochte tickets per dag/tijd/locatie.
  • Op de dag van het evenement kun je de verkochte tickets eenvoudig scannen met onze Scan App, die gratis te downloaden is in de App Store van je smartphone. Gewoon inloggen met je account en je bent klaar om te scannen.
  • Na het evenement kun je via het dashboard alle relevante gegevens inzien en exporteren, of direct een nieuw evenement aanvragen.
  • Meerdere events of doorlopend ticketverkoop. Dat is geen probleem en geschikt voor iedere branche.

eventsWaarom Kiezen voor een Online Kaartverkoopsysteem?

Met ons ticketverkoopsysteem behoud je te allen tijde overzicht en controle over de verkoop en gegevens van je evenement. Daarnaast biedt het ticketsysteem inzicht in de voortgang van je verkoop, en ons Flextickets-team staat klaar om je te ondersteunen om het maximale uit je evenement te halen.

Het gebruik van een online kaartverkoopsysteem zoals Flextickets biedt voordelen zoals:

  • Inzicht en controle over de verkoop en gegevens van je evenement.
  • Gemakkelijke uitbetalingen.
  • Overzichtelijke en eenvoudige administratie.

Uniek aan Flextickets is dat wij een servicefee berekenen op basis van het aantal boekingen en niet het aantal tickets. Tel uit je winst! Het gebruik voor organisatoren is overigens volledig gratis. Meer over de tarieven lees je op deze pagina en nog veel meer voordelen vind je hier.

Zelf ervaren? Vraag geheel vrijblijvend een account/ ticketpagina aan!

Account aanvragen

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado