Varen met de sint 1

ZELF E-TICKETS VOOR CONCERTEN VERKOPEN

Als organisator van een concert weet je waarschijnlijk als geen ander hoeveel er geregeld moet worden om alles op vlekkeloos te laten verlopen. Het verkopen van e-tickets en het scannen van e-tickets is iets waar je geen zorgen om wilt maken. Uiteraard ben je bij Flextickets dan aan het juiste adres.

Flextickets biedt een unieke oplossing waarmee je binnen een mum van tijd een online kaartverkoop voor een evenement hebt opgezet. Makkelijk voor jou als organisator en handig voor je bezoekers. Met handige marketing acties, zoals Early Bird prijzen kun je in een vroeg stadium al kaarten verkopen. Geen risico op verlies van tickets. Houd overzicht over de verkoop in het beschikbare dashboard en gebruik acties of kortingscodes om de kaartverkoop te stimuleren.

Het gebruik van het ticketsysteem is gratis voor organisatoren. Mits je uiteraard de boekingskosten doorberekend aan de bezoeker. Flextickets hanteers slechts een vergoeding per boeking en niet per ticket. Hiermee onderscheiden wij ons en zijn daarom in de meeste gevallen goedkoper dan alle andere ticketshop aanbieders.

Hoe werkt het? 3

Voordelen op een rij

  • Goedkoopste systeem van Nederland
  • Flexibel en persoonlijk contact
  • Eigen look and feel
  • Gratis iOS scan app
  • Toegang tot dashboard met statistieken
  • Directe uitbetaling

Meld direct je evenement aan

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado