DKLparty en Flextickets - Een feestelijke samenwerking - Flextickets
DKLparty en Flextickets - Een feestelijke samenwerking 1

DKLparty en Flextickets - Een feestelijke samenwerkingDKLparty en Flextickets – Een feestelijke samenwerking

Bij DKLparty draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten voor onze bezoekers. Het jaarlijkse evenement staat bekend om zijn gezelligheid, goede muziek en een sfeer die je nergens anders vindt. Van 14.00 uur tot 01.00 uur verwelkomen ze vrienden, familie en bekenden om samen te genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en de beste deuntjes van onze bands en dj’s. Kortom, ’t leaven is een feesie!

Samenwerking met Flextickets: Betrouwbaarheid en gemak

“Al jarenlang werken wij nauw samen met Flextickets als onze betrouwbare ticketpartner voor online ticketverkoop. Dankzij Flextickets kunnen wij ons volledig concentreren op het neerzetten van een fantastisch evenement, terwijl zij zorgen voor een vlekkeloze ticketverkoop en toegangsbeheer.”

Flextickets biedt niet alleen een gebruiksvriendelijk platform voor onze bezoekers om eenvoudig tickets te kopen, maar ook ondersteuning voor onze sponsorkaarten. Deze kaarten kunnen geheel gratis via Flextickets worden verstuurd, waardoor we onze trouwe sponsoren op een efficiënte en professionele manier kunnen bedanken.

Soepel en efficiënt evenementenbeheer

Flextickets maakt ons leven als organisator een stuk eenvoudiger. Het ticketsysteem zorgt niet alleen voor het gemak van scannen bij de ingang, maar neemt ook de administratieve en logistieke last van onze schouders. Hierdoor kunnen wij ons richten op wat echt belangrijk is: het creëren van een fantastische ervaring voor al onze bezoekers.

Bekijk hier de website van DKLparty.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado