Speelpark De Goudvis met ticketservice van Flextickets 2

Openluchttheater Engbergen kiest voor ticketservice van Flextickets

Openluchttheater kiest voor ticketservice van FlexticketsBetreed de betoverende wereld van Openluchttheater Engbergen, waar cultuur en natuur samenkomen voor een memorabele belevenis. Van popconcerten en kindervoorstellingen tot lokale koren en muziekverenigingen, ons theater biedt een gevarieerd programma dat de pracht van het omliggende natuurgebied Engbergen omarmt. Gelegen aan de rand van Gendringen, Ulft en Voorst (gemeente Oude IJsselstreek), is ons theater gemakkelijk bereikbaar per fiets. Voor auto’s is er beperkte parkeergelegenheid bij het theater, maar op slechts 200 meter afstand bevindt zich een ruimere parkeerplaats. Daarnaast hebben we een invalidenparkeerplaats direct achter ons gebouw.

Waarom Flextickets als partner?

Net zoals ons theater streeft naar unieke ervaringen, hebben wij Flextickets gekozen als onze ideale partner voor online ticketverkoop. Het platform biedt de nodige flexibiliteit om de bijzondere kenmerken van Openluchttheater Engbergen in het boekingssysteem te integreren. Diverse ticketsoorten, specifieke dagen en verschillende ticketopties worden naadloos verwerkt, waardoor het boekingsproces voor onze bezoekers soepel verloopt. Met het overzichtelijke dashboard van Flextickets hebben we inzicht in statistieken en reserveringen, terwijl de handige scan-app QR-codes snel en eenvoudig verwerkt.

Een betrouwbare partner in ticketverkoop

Net zoals bij andere theaters fungeerde Flextickets als een betrouwbare partner voor Openluchttheater Engbergen. Het efficiƫnte ticketsysteem stelt ons in staat om ons volledig te concentreren op het creƫren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor onze bezoekers, terwijl Flextickets de administratieve en logistieke aspecten moeiteloos afhandelt. Verken hier onze website en ontdek de magie van Openluchttheater Engbergen, waar cultuur en natuur in perfecte harmonie samenkomen.

Bekijk hier de website van Openluchttheater Engbergen.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado