Speelpark De Goudvis met ticketservice van Flextickets

Speelpark De Goudvis met ticketservice van Flextickets 1Speelpark De Goudvis met handige ticketservice van Flextickets

Ontdek Speelpark De Goudvis, waar jong en oud kunnen genieten van meer dan 2200m² overdekt speelplezier verdeeld over 3 overdekte speelparadijzen. Daarnaast biedt het park een enorme oud-Hollandse buitenspeeltuin, overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 hectare groot. Kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele speeltoestellen in een omgeving die uitnodigt tot avontuur en verbeelding.

Net zoals Speelpark De Goudvis streeft naar unieke ervaringen, bleek Flextickets de ideale partner. Het platform bood de flexibiliteit die nodig was om de kenmerken van Speelpark De Goudvis in het boekingssysteem te weerspiegelen. Verschillende ticketsoorten, dagen en ticketopties worden moeiteloos geïntegreerd. Het handige dashboard geeft inzicht in statistieken en een overzicht van reserveringen. Dankzij de scan app van Flextickets kunnen QR-codes eenvoudig worden gescand, of direct via het dashboard worden gemarkeerd als gescand.

Flextickets als betrouwbare partner

Flextickets fungeerde als een betrouwbare partner, waardoor Speelpark De Goudvis zich volledig kon concentreren op het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor gasten. Het ticketsysteem zorgt intussen voor de administratieve en logistieke aspecten, waardoor het park soepel kan opereren.

Beoordeling

“Heel fijn ticketsysteem. Zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Goede klantenservice! Vragen en eventuele aanpassingen worden zeer snel doorgevoerd. Wij zijn uiterst tevreden.” – Speelpark De Goudvis

Bekijk hier de website van Speelpark De Goudvis.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado