Automatische concepten

Succesvolle samenwerking met de DISCO-BOOT en Flextickets 1Succesvolle samenwerking met de DISCO-BOOT en Flextickets

De DISCO-BOOT, onder leiding van de ondernemer Jeroen Giezenaar, biedt een buitengewone ervaring waarbij disco liefhebbers worden meegenomen op een vaart terug in de tijd. De DISCO-BOOT vaarten bieden een combinatie van dans, muziek en nostalgie op een unieke locatie. Met een levendige dansvloer, een Silent Disco, herkenbare decoratie, retro lounge en nostalgische hapjes, belooft de DISCO-BOOT een onvergetelijke tijdreis voor elke deelnemer.

Voor de DISCO-BOOT was het essentieel om een betrouwbaar en flexibel ticketsysteem te hebben om de boekingen efficiënt te beheren. Het doel was om niet alleen een naadloze boekingservaring voor de deelnemers te bieden, maar ook om de kosten per transactie te minimaliseren.

Waarom Flextickets?

  • Flextickets bleek de ideale partner voor de DISCO-BOOT vanwege verschillende essentiële kenmerken. Allereerst bood Flextickets de flexibiliteit die nodig was om het unieke karakter van de DISCO-BOOT-vaarten te weerspiegelen in het boekingssysteem. Het platform stelde de DISCO-BOOT in staat om aangepaste ticketopties aan te bieden, rekening houdend met alle wensen en locaties van de vaarten in heel Nederland.
  • Ook tijdens uitdadingen met het uitstellen van vaarten vanwege hoogwater konden de tickets eenvoudig worden omgezet naar een andere datum. Met een druk op de knop worden nieuwe tickets gegenereerd en verstuurd. Geheel kosteloos. Ook als organisator kun je geheel gratis tickets versturen naar relaties. Tickets kwijt of omboeken kan ook eenvoudig geregeld worden met Flextickets. Ook in het weekend.
  • Een doorslaggevende factor was het transparante prijsmodel van Flextickets. In tegenstelling tot andere ticketplatforms rekent Flextickets boekingskosten per transactie, niet per ticket. Dit betekent dat de DISCO-BOOT en haar klanten profiteerden van een kostenefficiënte oplossing, waarbij de kosten in verhouding stonden tot het aantal transacties, ongeacht het aantal verkochte tickets per transactie. 

Succesvolle samenwerking met de DISCO-BOOT en Flextickets

Conclusie

Met Flextickets als betrouwbare partner kon de DISCO-BOOT zich volledig richten op het creëren van een unieke en onvergetelijke ervaring voor haar gasten, terwijl het ticketsysteem naadloos zorgde voor de logistieke en financiële aspecten van het evenement.

De succesvolle samenwerking tussen Flextickets en DISCO-BOOT illustreert niet alleen de kracht van een flexibel en kostenefficiënt ticketsysteem, maar benadrukt ook de waarde van een betrouwbare partner bij het organiseren van unieke evenementen. Flextickets heeft de DISCO-BOOT in staat gesteld om hun visie te realiseren en deelnemers een tijdloze ervaring te bieden, terwijl het tegelijkertijd de operationele efficiëntie heeft verhoogd.

 

Referenties

“Flextickets is een prettige partner om mee samen te werken. Wij organiseren diverse evenementen met verschillende soorten tickets. Alles is mogelijk. Ze denken met je mee. Voorwaarde was voor ons dat klanten alleen per boeking betalen. Eenmalige kosten waar de betaalkosten bij in zitten en los van het feit hoeveel tickets iemand wil hebben. Daarnaast werken we met veel timeslots. Een maximaal aantal per tijdstip dat kan komen. Ook hier hebben ze een prima oplossing voor en hoef je dit niet handmatig bij te houden.” Jeroen

Bekijk hier de website van de DISCO-BOOT.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado