Ticketservice voor online kaartverkoop

Maak slim gebruik van onze ticketshop met time slots!Ticketverkoop met timeslots

Het systeem van Flextickets heeft zich al jaren bewezen in het spreiden van bezoekersaantallen door gebruik te maken van timeslots. Tegenwoordig is dit vanwege de Corona maatregelen een prominent gegeven in de ‘anderhalve-meter-samenleving’. Het is eenvoudig om per tijd of dagdeel het maximaal aantal bezoekers te bepalen. Dit is mogelijk met betaalde tickets, maar ook om bezoekers te registreren, zonder betaalde ticketverkoop.

Ook is Flextickets ideaal voor doorlopende ‘events’, zoals pretparken, attractieparken of musea. Vanwege de relatief lage kosten ook uitermate geschikt voor kleinschalige toepassingen.

Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een ticketpagina aan. De medewerkers van Flextickets helpen u hierbij.

Zelf eenvoudig tickets verkopen?

Flextickets biedt een unieke ticketservice waarmee zelf de online kaartverkoop voor je evenement eenvoudig kunt regelen. Makkelijk voor jou als organisator en handig voor je bezoekers.

Het gebruik van het ticketsysteem is gratis voor organisatoren. Mits je uiteraard de boekingskosten doorberekend aan de bezoeker.
Flextickets hanteert slechts een vergoeding per boeking en niet per ticket. Hiermee onderscheiden wij ons en zijn daarom in de meeste gevallen goedkoper dan alle andere ticketshop aanbieders. Bekijk onze scherpe tarieven en bereken zelf je voordeel.

Voordelen op een rij

  • Goedkoopste systeem van Nederland!
  • Directe uitbetaling!
  • Persoonlijk contact
  • Eigen look and feel ticketpagina
  • Gratis scan app
  • Toegang tot dashboard met statistieken

Meld direct je evenement aan

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
Primera 1
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado