Flextickets-event

Online Ticketsysteem voor Iedereen!

Ben jij van plan om binnenkort een klein feestje of groot evenement te organiseren en ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijk ticketsysteem? Dan is Flextickets de juiste keuze! Voor iedere doelgroep hebben we een passende oplossing.

Ons online ticketsysteem kan door iedereen worden gebruikt en is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Of het nu gaat om een feest, optreden, concert, beurs, tentoonstelling, training of lezing, met Flextickets verkoop jij gemakkelijk en snel jouw tickets online.

Direct aanmelden

Voor iedere doelgroep

Voor organisatoren van zowel kleine als grote evenementen kan het distribueren en verkopen van tickets een tijdrovend en kostbaar proces zijn. Gelukkig bespaart Flextickets deze kosten door het aanbieden van online ticketverkoop. Hierdoor wordt niet alleen het distributieproces versneld, maar ook nog eens aanzienlijk goedkoper gemaakt.

Ons systeem richt zich namelijk alleen op externe ticketverkoop waardoor wij in staat zijn om zeer scherpe prijzen aan te bieden. Bovendien is ons systeem zeer flexibel wat betreft de regelmaat waarin je tickets wilt verkopen. Of je nu dagelijks, wekelijks of maandelijks tickets wilt verkopen, met Flextickets bepaal jij zelf hoe vaak én wanneer jouw tickets beschikbaar zijn.

De ideale oplossing voor al jouw evenementen

Flextickets is een online ticketplatform dat specifiek ontworpen is om de organisatie van evenementen te vereenvoudigen en te automatiseren. Of je nu een klein bedrijfsfeest of een groot muziekfestival organiseert, Flextickets biedt de perfecte oplossing voor alle soorten evenementen.

Bedrijven

Als bedrijf wil je niet teveel tijd verspillen aan het regelen van een bedrijfsfeest. Daarom is Flextickets ideaal voor jou! Met ons online ticketing systeem kunnen wij dit proces volledig automatiseren.

Festivals

Of je nu werkzaam bent in een café, discotheek, restaurant of winkel; of je nu een dancefestival organiseert , bij ons maakt het niet uit hoe klein jouw feestje ook mag zijn. Wij helpen graag mee om er een succesvol event van te maken.

Sport- en studentenverengingen

Heb jij oefenwedstrijden, wekelijkse wedstrijden, (jubileum)feestjes of themafeesten op de planning staan? Maak gebruik van Flextickets om alles soepel te organiseren.

Carnavalsverengingen

Wil jij de kaartverkoop regelen tijdens diverse carnavalsactiviteiten? Flextickets helpt jou hierbij zodat alles vlot verloopt.

Culturele events

Een tentoonstelling, voorstelling of cultureel event organiseren? Flextickets biedt de perfecte ticketoplossing tegen betaalbare prijzen.

Tent- en dorpsfeesten

Organiseer jij een Oktoberfeest, volksfeest of ander gezellig feest? Dan is Flextickets het online ticketplatform voor jou.

Zakelijke Evenementen

Het organiseren van beurzen en congressen kan een hele uitdaging zijn. Laat ons je helpen door gebruik te maken van onze ticketingservice die speciaal ontworpen is voor zakelijke events.

Flextickets stelt je in staat om alle aspecten van de kaartverkoop samen te bundelen op één platform. Dit vereenvoudigt niet alleen het proces, maar zorgt er ook voor dat jij meer tijd kunt besteden aan de planning en organisatie van het evenement zelf. Samengevat: Flextickets is dé ideale oplossing voor al jouw evenementen.

Lees meer over de doelgroepen…

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado