Zakelijke events & beurzen

Eenvoudig, snel en goedkoop zelf tickets verkopen voor een zakelijk event of beurs van 100 tot 10.000 bezoekers? Geen probleem. Online kaartverkoop was nog nooit zo eenvoudig voor zowel de beginnende als de ervaren organisator.

Aanmelden

events

Pretparken & speeltuinen

Doorlopend tickets verkopen voor de leisure branche? Ideaal voor pretparken, speeltuinen of musea. Online tickets verkopen biedt veel voordelen. Werken met zogenaamde timeslots om de bezoekersstroom te reguleren werkt kinderlijk eenvoudig.

Aanmelden

leisure

Carnaval & (tent)feesten

Flextickets biedt een unieke oplossing waarmee je supersnel een online kaartverkoop voor je (carnavals)feest hebt opgezet. Met slimme acties, zoals Early Bird prijzen kun je in een vroeg stadium al kaarten verkopen.

Aanmelden

carnaval

Studenten & sportactiviteiten

Met Flextickets zet je supersnel een online kaartverkoop voor je studentenfeest of sportactiviteit op. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste aanbieder. Je betaalt slechts per boeking en niet per ticket. Reken uit je voordeel!

Aanmelden

sport

Registratie

Het registreren van bezoekers zonder te betalen? Denk aan het inschrijven van een workshop of event, of het aanmelden van een rondleiding of kennismakingsgesprek. Met behulp van tijdslots eenvoudig in te zetten voor bijvoorbeeld een school of andere instellingen.

Aanmelden

school

Drive-thru & specials

Organiseer je een drive thru, kerstmarkt, informatieavond op school of een ander soort event? Met flextickets kun je tickets reserveren, betaald of niet betaald. Met en zonder timeslots. Wij zoeken de perfecte oplossing op maat. Wel zo Flexibel. Informeer voor de mogelijkheden en de scherpe tarieven.

Aanmelden

drivethru