Welkom bij Flextickets – Jouw partner in ticketverkoop!

Ben jij een evenementenorganisator, een pretparkbeheerder, een theaterliefhebber, een studentenfeestplanner, een school-coördinator, organiseer je dansvoorstellingen, of iemand die een ander soort evenement organiseert? Bij Flextickets ben je aan het juiste adres voor een eenvoudige, snelle en voordelige oplossing om zelf tickets te verkopen.

Eenvoudig, snel en voordelig

Flextickets maakt online kaartverkoop kinderlijk eenvoudig. Ons systeem is ontworpen om zowel beginnende als ervaren organisatoren te ondersteunen. Het is geheel gratis op te zetten en te gebruiken, met persoonlijke support om je door het proces te begeleiden.

Events, beurzen en theaters

Eenvoudig, snel en goedkoop zelf tickets verkopen voor een zakelijk event of beurs van 100 tot 10.000 bezoekers? Geen probleem. Online kaartverkoop was nog nooit zo eenvoudig voor zowel de beginnende als de ervaren organisator. Geheel gratis op te zetten en te gebruiken, met persoonlijke support.

Aanmelden

events

Pretparken & speeltuinen

Doorlopend tickets verkopen voor de leisure branche? Ideaal voor (kleinschalige) pretparken, grote speeltuinen of musea. Online tickets verkopen biedt veel voordelen. Werken met zogenaamde timeslots om de bezoekersstroom te reguleren werkt kinderlijk eenvoudig. VIP tickets zijn met ons systeem geheel gratis te versturen!

Aanmelden

leisure

Carnaval & (tent)feesten

Flextickets biedt een unieke oplossing waarmee je supersnel een online kaartverkoop voor je (carnavals)feest hebt opgezet. Met slimme acties, zoals Early Bird prijzen kun je in een vroeg stadium al kaarten verkopen. Scan de unieke QR-codes gratis met je eigen smartphone. Kinderlijk eenvoudig en geheel gratis!

Aanmelden

carnaval

Studenten & sportactiviteiten

Met Flextickets zet je supersnel een online kaartverkoop voor je studentenfeest of sportactiviteit op. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste aanbieder. Je betaalt slechts per boeking en niet per ticket. Reken uit je voordeel! Als organisator kun je ons systeem geheel gratis gebruiken. We werken met betalingsprovider Mollie.

Aanmelden

sport

Registratie

Het registreren van bezoekers zonder te betalen? Denk aan het inschrijven van een workshop of event, of het aanmelden van een open dag, rondleiding of kennismakingsgesprek. Met behulp van tijdslots eenvoudig in te zetten voor bijvoorbeeld een school of andere instellingen. We laten je graag voorbeelden zien van scholen die ons voorgingen.

Aanmelden

school

Drive-thru & specials

Organiseer je een drive thru, kerstmarkt, avondvierdaagse, informatieavond op school of een ander soort event? Met flextickets kun je tickets reserveren, betaald of niet betaald. Met en zonder timeslots. Wij zoeken de perfecte oplossing op maat. Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Wel zo Flexibel.

Aanmelden

drivethru