Zelf tickets verkopen met carnaval

Zelf tickets verkopen voor carnavalsfeest

Online tickets verkopen voor Carnaval event?

Als organisator van een carnavalsfeest weet je is het online verkopen van tickets iets waar je je geen zorgen om wilt maken. Flextickets biedt een unieke oplossing waarmee je supersnel een online kaartverkoop opzet en tickets kan verkopen met carnaval. Meld vrijblijvend je event aan!

Eenvoudig als organisator en handig voor je bezoekers. Met slimme acties, zoals Early Bird prijzen kun je in een vroeg stadium al kaarten verkopen. Geen risico op het verlies van tickets. Houd overzicht over de verkoop in het beschikbare dashboard of gebruik kortingscodes en andere acties om de kaartverkoop te stimuleren. Facebook inzetten is hierbij heel effectief.

Het gebruik van het ticketsysteem is gratis voor organisatoren. Mits je uiteraard de boekingskosten doorberekend aan de bezoeker. Flextickets hanteert slechts een vergoeding per boeking, niet per ticket. Hiermee onderscheiden wij ons en zijn daarom veel goedkoper dan alle andere ticketshop aanbieders. Bekijk alle voordelen, of bezoek onze tarieven pagina voor meer informatie.

Voor wie? 13

Een aantal voordelen op een rij

  • Flexibel en persoonlijk contact
  • Goedkoopste systeem van Nederland
  • Eigen look and feel
  • Gratis iOS scan app
  • Directe uitbetaling

Tickets verkopen voor carnaval was nog nooit zo eenvoudig.

Meld direct je evenement aan