Online Ticket Verkoop? Begin zelf een ticketshop!

Online ticket verkoop is bij Flextickets heel eenvoudig. In een paar stappen kan de kaartverkoop van je evenement, activiteit, organisatie, feest of attractiepark beginnen en kunnen jouw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen. Persoonlijke support, geen contract én zelfs helemaal gratis te gebruiken als organisator.

Ticketshop aanvragen

De voordelen van Flextickets

Als je op zoek bent naar een simpel, professioneel en veilig systeem voor de verkoop van je tickets dat naast de scherpe tarieven ook gebruikersgemak en service biedt, dan kies je voor Flextickets. Wij zijn uniek met onze servicekosten per boeking en niet per ticket. Bekijk hier alle voordelen, of bekijk hier onze voordelige tarieven.

Flextickets maakt online kaartverkoop kinderlijk eenvoudig. Ons systeem is ontworpen om zowel beginnende als ervaren organisatoren te ondersteunen. Het is geheel gratis op te zetten en te gebruiken, met persoonlijke support om je door het proces te begeleiden.

1.

Event aanmelden

Meld je evenement of doorlopende activiteit eenvoudig en kosteloos bij ons aan. Wat hebben wij van je nodig? Informatie over je organisatie, het evenement, de locatie, de plaats, de datum(s) en/of tijden, ticketprijzen, enzovoort.

 

Online Tickets Verkopen
2.

Eigen huisstijl

Wij bieden een unieke ticketpagina met jouw afbeeldingen, teksten en kleurstelling, zodat deze perfect aansluit bij je huisstijl. Je bepaalt zelf de prijs, de soorten tickets, de maximale aantallen en de servicekosten. Daarnaast kun je extra velden toevoegen voor vragen en kortingscodes gebruiken.

Online E-Tickets Verkopen
3.

Veilige betalingen

De betaling van tickets verloopt in Nederland meestal via iDEAL en wordt veilig en betrouwbaar verwerkt door Mollie Payments. Je ontvangt het geld gegarandeerd en direct op je eigen rekening. Uiteraard is het ook mogelijk om andere betaalmethoden toe te voegen.

Tarieven Flextickets
4.

Validatie

De ticketpagina is meestal binnen één werkdag beschikbaar. Wij helpen je daarbij. Na goedkeuring ontvang je een link naar de ticketpagina en inloggegevens voor het dashboard. Zodra je website en/of bankgegevens door Mollie zijn gevalideerd, kan de kaartverkoop direct beginnen!

Eenvoudig beginnen met Flextickets
5.

Tickets

Alle tickets zijn na aankoop direct te downloaden en worden per e-mail als PDF-bestand verzonden. Elk ticket bevat een unieke QR-code. De e-mailbevestiging met e-tickets kan worden gepersonaliseerd en aangepast in het dashboard van Flextickets.

Hoe werkt het? 11
6.

Scannen

Het scannen van de QR-code is gratis met onze app. Download de Flextickets Scan App en scan de tickets eenvoudig zelf. De app controleert direct of het ticket geldig is. QR-codes kunnen snel en gemakkelijk met de telefoon worden gescand.

Ticket scanner
7.

Dashboard

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met bezoekersinformatie en een overzicht van het aantal verkochte tickets. Het Flextickets dashboard is eenvoudig te gebruiken en biedt inzicht in alle statistieken en reserveringen.

 

Eenvoudig scannen met Flextickets
8.

Kleine letters

Dit kan toch niet waar zijn?! Waar zitten de addertjes onder het gras en wat staat er in de kleine lettertjes? Er zijn geen addertjes en er zijn geen kleine lettertjes.

Flextickets Event