Online Ticket Verkoop? Begin zelf een ticketshop!

Online ticket verkoop is bij Flextickets heel eenvoudig. In een paar stappen kan de kaartverkoop van je evenement, activiteit, organisatie, feest of attractiepark beginnen en kunnen jouw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen. Persoonlijke support, geen contract én zelfs helemaal gratis te gebruiken als organisator.

Ticketshop aanvragen

De voordelen van Flextickets

Als je op zoek bent naar een simpel, professioneel en veilig systeem voor de verkoop van je tickets dat naast de scherpe tarieven ook gebruikersgemak en service biedt, dan kies je voor Flextickets. Wij zijn uniek met onze servicekosten per boeking en niet per ticket. Bekijk hier alle voordelen, of bekijk hier onze voordelige tarieven.

Flextickets maakt online kaartverkoop kinderlijk eenvoudig. Ons systeem is ontworpen om zowel beginnende als ervaren organisatoren te ondersteunen. Het is geheel gratis op te zetten en te gebruiken, met persoonlijke support om je door het proces te begeleiden.

1.

Aanmelden

Meld je evenement of doorlopende activiteit eenvoudig en gratis bij ons aan. Wat hebben wij van je nodig? Gegevens van je organisatie, het event, locatie, plaats, datum(s) en/of tijden, ticketprijzen, etc.

 

Online Tickets Verkopen
2.

Eigen uitstraling

Wij leveren een unieke ticketpagina met jouw afbeelding, tekst en kleurstelling zodat we deze kunnen laten aansluiten op de huisstijl. De prijs, de soorten tickets, de maximale aantallen en de hoogte van de servicekosten bepaal je zelf. Ook kun je velden toevoegen om extra vragen te stellen of kortingscodes gebruiken.

Online E-Tickets Verkopen
3.

Flexibel, veilig en transparant

De betaling van de tickets gaat in Nederland doorgaans via iDEAL en door Mollie Payments op een veilige en betrouwbare manier verwerkt. Je krijgt gegarandeerd en direct het geld op je eigen rekening. Andere betaalmogelijkheden toevoegen kan uiteraard ook.

Tarieven
4.

Goedkeuren

De ticketpagina is doorgaans binnen één werkdag al beschikbaar. Wij helpen je hierbij. Na goedkeuring krijg je van ons een link van de ticketpagina en inloggegevens van het dashboard. Als je website en/of bankgegevens door Mollie zijn gevalideerd, dan kan de kaartverkoop direct beginnen!

Eenvoudig beginnen met Flextickets
5.

E-tickets

Alle tickets zijn na aankoop direct te downloaden en worden per e-mail als een PDF-bestand verzonden. Op elk ticket staat een unieke QR-code. De e-mail bevestiging met e-tickets kan gepersonaliseerd en aangepast worden in het dashboard van Flextickets.

 

Hoe werkt het? 11
6.

Tickets scannen

Het scannen van de QR-code kan gratis met onze App. Download de Flextickets Scan App en de tickets kunnen eenvoudig zelf worden gescand. Er wordt direct gecontroleerd of het ticket geldig is. De QR-codes kunnen zowel eenvoudig en snel via de telefoon gescand worden.

Ticket scanner
7.

Bekijk de statistieken

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop de informatie van bezoekers en een inzicht in het aantal verkochte tickets. Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik. Alle statistieken en reserveringen zijn inzichtelijk.

 

Eenvoudig scannen met Flextickets
8.

Kleine lettertjes?

Dit kan toch niet waar zijn?! Waar zitten de addertjes onder het gras en waar zijn de kleine lettertjes?

Die zijn er niet.

Flextickets Event