Cosmos Sterrenwacht kiest voor Flextickets voor online ticketverkoop

Cosmos Sterrenwacht kiest voor Flextickets

Ontdek Cosmos Sterrenwacht, waar bezoekers door telescopen kunnen turen, live shows kunnen bijwonen in het astro theater en planetarium, en kunnen genieten van de serene stilte van donker Twente. Bij ons staat sterrenkunde centraal als een buitengewoon leuke en opwindende ervaring. Ontdek zelf de magie van de hemel van dichtbij. Of je nu jong of oud bent, bij Cosmos Sterrenwacht wacht een onvergetelijke ervaring. Als een van de grootste sterrenwachten in Nederland, met meer dan 60 jaar geschiedenis, nodigen we je uit om snel eens een kijkje te komen nemen!

Flextickets als partner voor online ticketverkoop

Net als Cosmos Sterrenwacht streeft naar unieke ervaringen, bleek Flextickets de ideale partner te zijn. Het platform bood de flexibiliteit die nodig was om de kenmerken van Cosmos Sterrenwacht in het boekingssysteem te weerspiegelen. Diverse ticketsoorten, dagen en ticketopties worden moeiteloos geïntegreerd. Het handige dashboard geeft inzicht in statistieken en een overzicht van reserveringen. Dankzij de scan-app van Flextickets kunnen QR-codes eenvoudig worden gescand, of direct via het dashboard worden gemarkeerd als gescand.

Flextickets als betrouwbare partner Flextickets fungeerde als een betrouwbare partner, waardoor Cosmos Sterrenwacht zich volledig kon concentreren op het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor bezoekers. Het ticketsysteem zorgt intussen voor de administratieve en logistieke aspecten, waardoor het observatorium soepel kan opereren.

Bekijk hier de website van Cosmos Sterrenwacht.

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado