Ticketverkoop voor scholen, examenfeesten, avondvierdaagse en meer

Ticketverkoop voor scholen

Ticketverkoop speciaal voor scholen. Ben jij op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om online tickets te verkopen voor jouw school(feest), examenfeest of andere evenementen zoals een avondvierdaagse? Dan ben je bij Flextickets aan het juiste adres! Bij ons kun je makkelijk en snel tickets regelen zonder gedoe. Of het nu gaat om betaling of alleen reservering van de tickets, wij hebben alles in huis voor jouw gemak.

Gratis aanmelden

Verkoop je tickets snel en moeiteloos

Wist je dat het verkopen van tickets nog nooit zo makkelijk is geweest? Dankzij onze handige online tools kun je binnen enkele minuten alles wat jij nodig hebt voor jouw evenement regelen. Gewoon door gebruik te maken van je computer, tablet of telefoon! Of het nu gaat om een schoolfeest of avondvierdaagse, met Flextickets maak je eenvoudig mooie ticketpagina’s aan waarop iedereen zijn plekje kan reserveren. Scannen kan eenvoudig en gratis via onze app.

Van (school)feesten tot open dagen

Wil jij indruk maken op ouders, leerlingen én docenten tijdens het volgende schoolfeest? Dan moet je iets speciaals bieden. Met Flextickets kan dat! Dankzij ons platform kun jij nu supermooie tickets ontwerpen die alle aandacht zullen trekken. Zo maak jij precies duidelijk wat er te verwachten valt en weet iedereen welke mogelijkheden hij heeft. Ook voor het aanmelden van open dagen of kijkmomenten voor groep 8 kunnen we een reservering systeem opzetten.

Administratieve voordelen

Ticketverkoop biedt niet alleen gemak voor organisatoren en deelnemers, maar heeft ook aanzienlijke administratieve voordelen. Met een geautomatiseerd systeem zoals Flextickets kunnen alle transacties en reserveringen nauwkeurig worden bijgehouden en geregistreerd, waardoor de administratieve last voor het organiserende team aanzienlijk wordt verminderd. Rapportage en analyse van verkoopcijfers, inzicht in deelnemersaantallen en financiële overzichten kunnen allemaal moeiteloos worden gegenereerd, waardoor waardevolle tijd en middelen worden bespaard die anders zouden worden besteed aan handmatige administratieve taken. Met Flextickets wordt het beheren van evenementenadministratie net zo eenvoudig als het verkopen van tickets.

Voordelen op een rij

  • Kosten per boeking, dus niet per ticket. Tel uit je winst!
  • Gratis proberen, persoonlijke support per e-mail en/of telefoon
  • Wij zijn flexibel, leveren maatwerk en denken graag met je mee
  • Ook voor doorlopende kaartverkoop en met handige timeslots
  • Gebruik gratis onze scan app met je eigen mobiele telefoon
  • Bekijk en/of wijzig je reserveringen en gegevens in je eigen dashboard
  • Ticketpagina met eigen huisstijl elementen, e-ticket in huisstijlkleur
  • Verstuur geheel gratis VIP en/of relatie tickets
  • Directe uitbetaling via Mollie, wel zo handig!

 

Meld je gratis aan!