Profiteer van gratis gebruik van Flextickets en voordelige boekingskosten voor je klanten

Profiteer van gratis gebruik van Flextickets en voordelige boekingskosten voor je klanten

Vereenvoudigde kostenstructuur Flextickets

Als organisator van evenementen weet je dat het beheersen van kosten en het optimaliseren van je winst cruciaal zijn. Bij het kaartverkoopsysteem van Flextickets begrijpen we deze behoefte en hebben we een unieke aanpak ontwikkeld om je te helpen bij het realiseren van deze doelen. Onze online ticketshop biedt niet alleen gratis gebruik voor organisatoren, maar we rekenen ook voordelige boekingskosten door aan je klanten. Laten we eens kijken naar hoe je kunt profiteren van deze kostenstructuur en je winst kunt optimaliseren.

Kosten per boeking in plaats van per ticket

Bij traditionele ticketproviders worden vaak kosten per ticket in rekening gebracht, wat betekent dat de kosten voor organisatoren

Flextickets

kunnen oplopen naarmate er meer tickets worden verkocht. Dit kan een uitdaging zijn, vooral bij evenementen waarbij grote aantallen tickets per boeking worden besteld.

Bij Flextickets hebben we daarentegen een kostenstructuur ontworpen die je winst maximaliseert. Allereerst bieden we gratis gebruik van ons platform voor organisatoren. Dit betekent dat je geen kosten hoeft te betalen voor het gebruik van ons ticketingsysteem, waardoor je meer financiële ruimte hebt om te investeren in andere aspecten van je evenement.

Daarnaast rekenen we voordelige boekingskosten door aan je klanten. In plaats van de kosten per ticket aan de organisator door te berekenen, hebben we ervoor gekozen om de boekingskosten door te berekenen aan de klant (tenzij dit wenselijk is uiteraard). Hierdoor blijft het gebruik van Flextickets gratis voor organisatoren, terwijl je klanten een eerlijke en betaalbare prijs betalen voor het bestellen van tickets.

Hoe werkt het? 15Een rekenvoorbeeld

Laten we weer eens een voorbeeld bekijken om het financiële voordeel van deze kostenstructuur te illustreren. Stel dat je evenement gemiddeld 3 à 4 tickets per boeking verkoopt. Bij andere ticketproviders zou je normaal gesproken een fee per ticket betalen, wat resulteert in hogere kosten naarmate het aantal tickets per boeking stijgt.

Gratis ticketservice

Bij Flextickets betaal je als organisator echter geen gebruikskosten. En aangezien we de boekingskosten doorberekenen aan de klant, blijft het gebruik van ons platform volledig gratis voor jou. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en een hogere winstmarge voor jou als organisator.

Daarnaast profiteert je klant van de voordelige boekingskosten die we hanteren. Stel dat onze boekingskosten per boeking €0,95 zijn, ongeacht het aantal tickets dat wordt besteld. Bij dezelfde boeking van 4 tickets zou je klant dus slechts €0,95 aan boekingskosten betalen aan Flextickets, wat resulteert in een betaalbare en eerlijke prijs voor de servicekosten.

Andere ticketproviders hanteren gemiddeld €1,00 per ticket aan servicekosten. Bij bovengenoemd voorbeeld van 4 tickets zou je dan €4,00 moeten afdragen. Tel uit je winst.

Flextickets helpt om je ticketverkoop te stimuleren

Naast de financiële voordelen van onze gratis gebruikskosten voor organisatoren en voordelige boekingskosten voor klanten, biedt Flextickets ook een uitgebreid scala aan functies om je ticketverkoop te verbeteren. Ons gebruiksvriendelijke platform stelt je in staat om evenementen gemakkelijk te beheren, tickets aan te passen en te updaten, en gedetailleerde rapporten en statistieken te genereren om inzicht te krijgen in je verkoopprestaties. Bekijk hier alle voordelen van Flextickets.

Bovendien bieden we krachtige marketingtools waarmee je je evenement kunt promoten en je publieksbereik kunt vergroten. Van het creëren van promotiecodes en speciale aanbiedingen tot het verzenden van gepersonaliseerde e-mails naar je klanten, Flextickets helpt je om je ticketverkoop te stimuleren en een succesvol evenement neer te zetten.

Geen verborgen kosten of onverwachte uitgaven

Met Flextickets hoef je je geen zorgen te maken over verborgen kosten of onverwachte uitgaven. Onze transparante kostenstructuur stelt je in staat om de kosten van je ticketverkoop nauwkeurig te plannen en je winstpotentieel te maximaliseren.

Kies voor Flextickets als je online ticketshop en profiteer van gratis gebruik voor organisatoren en voordelige boekingskosten voor je klanten. Vereenvoudig je ticketverkoop, verhoog je winst en lever een geweldige ervaring voor zowel organisatoren als bezoekers. Begin vandaag nog met het verkopen van tickets met Flextickets en ervaar de voordelen van onze unieke kostenstructuur.

Het gebruik van een online ticketshop biedt verschillende voordelen voor organisatoren en bezoekers.

Hoe werkt het? 17Hier zijn 10 voordelen van het gebruik van een online ticketshop:

1. Gemakkelijke toegang: Bezoekers kunnen op elk gewenst moment tickets kopen, waar ze ook zijn, via hun computer, smartphone of tablet.

2. Tijdsbesparing: Bezoekers hoeven niet in de rij te staan of naar een fysieke locatie te reizen om tickets te kopen. Ze kunnen eenvoudig online tickets bestellen en direct betalen.

3. 24/7 beschikbaarheid: Een online ticketshop is altijd open, waardoor bezoekers op elk moment van de dag tickets kunnen kopen, zelfs buiten reguliere kantooruren.

4. Flexibiliteit: Organisatoren kunnen evenementen en tickets gemakkelijk aanpassen en bijwerken in een online ticketshop, waardoor ze snel kunnen reageren op veranderingen in planning of beschikbaarheid.

5. Geautomatiseerde processen: Een online ticketshop automatiseert veel administratieve taken, zoals het genereren van tickets, het verwerken van betalingen en het verzenden van bevestigingen, waardoor organisatoren tijd en moeite besparen.

6. Gedetailleerde rapportage: Organisatoren krijgen toegang tot uitgebreide rapporten en statistieken over de ticketverkoop, waardoor ze inzicht krijgen in de verkoopcijfers, het publieksbereik en andere waardevolle gegevens.

7. Marketingmogelijkheden: Een online ticketshop kan worden gebruikt als een marketinginstrument, waar organisatoren promoties, kortingscodes en speciale aanbiedingen kunnen creëren om de verkoop te stimuleren.

8. Veiligheid en beveiliging: Online ticketshops bieden beveiligde betalingsgateways en beschermen de persoonlijke gegevens van de bezoekers, waardoor ze een veilige en betrouwbare manier bieden om tickets te kopen.

9. Toegankelijkheid: Een online ticketshop maakt evenementen toegankelijk voor een breder publiek, inclusief mensen met beperkte mobiliteit, die mogelijk moeite hebben met het bezoeken van een fysieke ticketlocatie.

10. Efficiënte communicatie: Organisatoren kunnen via een online ticketshop directe communicatie hebben met bezoekers, bijvoorbeeld door het versturen van eventuele wijzigingen of belangrijke informatie via e-mail of sms.

Al deze voordelen dragen bij aan een verbeterde ticketverkoopervaring voor zowel organisatoren als bezoekers, waardoor evenementen soepeler en succesvoller kunnen verlopen. Lees ook onze 12 tips voor meer online verkoop!

Meld je geheel vrijblijvend aan!

 

Vergelijk ticketshops met gemiddeld 4 tickets per bestelling

Ticketshop Fee per boeking Fee per ticket iDEAL kosten Kosten per ticket
Flextickets  €  0,95  €  –  €  0,29  €  0,31
MijnEtickets  €  –  € 0,50  €  0,29  €  0,57
Bitscan  €  –  € 0,50  €  0,40  €  0,60
Chipta  €  –  € 0,50  €  0,55  €  0,64
Ticketkantoor  €  –  € 0,66  € –  €  0,66
SimpleTicket  €  –  € 0,65  €  0,29  €  0,72
OnlineTicketsVerkopen  €  –  € 0,75  € –  €  0,75
Tix4all  €  –  € 0,75  € –  €  0,75
CaptainTicket  €  –  € 0,78  € –  €  0,78
Eventix  €  –  € 0,83  € –  €  0,83
Fairtix  €  –  € 0,83  € –  €  0,83
Ticketbuy  €  –  € 0,83  € –  €  0,83
IkBenAanwezig  €  –  € 0,78  €  0,25  €  0,84
CMtickets  €  –  € 0,85  € –  €  0,85
Ticketview  €  –  € 0,80  €  0,29  €  0,87
Eventgoose  €  –  € 0,83  €  0,25  €  0,89
Yourticketprovider  €  –  € 0,99  € –  €  0,99
GO-tickets  €  –  € 1,00  € –  €  1,00

Bovenstaande tabel met prijzen is het laatst gecontroleerd op januari 2024. 

De manier waarop servicekosten worden berekend, kan aanzienlijk variëren. Bij Flextickets hebben we de gegevens grondig geanalyseerd en zijn tot een opmerkelijke conclusie gekomen: bij bestellingen vanaf slechts 2 tickets komt Flextickets als de meest kostenefficiënte optie uit de vergelijking. Dit komt door onze benadering van servicekosten per boeking, in tegenstelling tot servicekosten per ticket. Tel uit je winst!

[flextickets-tarieven]