Hoe werkt het? 9

Hoe werkt het? 15Kaartverkoop systeem voor jouw evenement of organisatie

Flextickets staat garant voor een eenvoudig te gebruiken, kostenefficiënt, en uniek kaartverkoop systeem. Het is moeiteloos voor iedereen die online tickets wil verkopen voor hun evenement. Maak nu volledig kosteloos gebruik van ons online kaartverkoopsysteem! Volg gewoon de benodigde stappen, en je bent direct klaar om je online tickets te verkopen. Ervaar het zelf!

Hoe Werkt het kaartverkoop systeem van Flextickets?

Zodra je een account hebt geregistreerd, kun je onmiddellijk een evenement aanmaken. Nadat je een account hebt aangevraagd, word je door een formulier geleid om de gegevens van je evenement in te voeren. In een mum van tijd is jouw persoonlijke ticketpagina gereed. Wij helpen je hiermee en nemen het meeste werk uit handen, waardoor je je volledig kan focussen op het organiseren van het event. Na het aanvragen en koppelen van een Mollie-account kun je de pagina direct in gebruik nemen. In tegenstelling tot veel andere ticketverkoopplatforms, houdt Flextickets geen geld vast; het wordt direct naar je eigen rekening via Mollie gestuurd.

  • Je hebt volledige controle over je afbeeldingen, teksten en verschillende instellingen via het dashboard, dat je naar eigen wens kunt aanpassen.
  • In het dashboard vind je de meest relevante informatie over je verkoop. Hier kun je bijvoorbeeld je ticketomzet zien, het aantal geplaatste bestellingen, wie deze bestellingen heeft geplaatst, en het aantal verkochte tickets per dag/tijd/locatie.
  • Op de dag van het evenement kun je de verkochte tickets eenvoudig scannen met onze Scan App, die gratis te downloaden is in de App Store van je smartphone. Gewoon inloggen met je account en je bent klaar om te scannen.
  • Na het evenement kun je via het dashboard alle relevante gegevens inzien en exporteren, of direct een nieuw evenement aanvragen.
  • Meerdere events of doorlopend ticketverkoop. Dat is geen probleem en geschikt voor iedere branche.

eventsWaarom kiezen voor een online kaartverkoop systeem?

Met ons ticketverkoopsysteem behoud je te allen tijde overzicht en controle over de verkoop en gegevens van je evenement. Daarnaast biedt het ticketsysteem inzicht in de voortgang van je verkoop, en ons Flextickets-team staat klaar om je te ondersteunen om het maximale uit je evenement te halen.

  • Gemakkelijke toegang tot je evenement. Met Flextickets kunnen je bezoekers op elk moment en vanaf elke locatie tickets kopen. Geen gedoe meer met fysieke kaartverkoop of beperkte openingstijden. Je publiek kan eenvoudig tickets reserveren via je website, waardoor je bereik en potentiële opkomst aanzienlijk vergroot worden.
  • Bespaar tijd en moeite. Ons online ticketsysteem automatiseert het gehele verkoopproces. Geen handmatige verwerking van reserveringen en betalingen meer. Flextickets regelt alles voor je, van het genereren van tickets tot het afhandelen van betalingen. Hierdoor kun je kostbare tijd besparen en je richten op andere belangrijke aspecten van je evenement.
  • Gratis scannen bij toegangscontrole. Met onze gratis app voor Android en iOS kun je op je eigen mobiele telefoon de e-tickets scannen. Met een unieke QR code kan een ticket uiteraard slechts één keer gescand worden.
  • Volledige controle en inzicht. Met Flextickets heb je volledige controle over je ticketverkoop. Je kunt ticketprijzen en aantallen instellen, dagen en tijden toevoegen, kortingscodes toepassen en zelfs speciale aanbiedingen creëren om je publiek te stimuleren. Bovendien biedt ons systeem gedetailleerde rapporten en statistieken, zodat je inzicht krijgt in je verkoopprestaties en je toekomstige evenementen beter kunt plannen.
  • Uniek prijsmodel. Hier komt het beste gedeelte: Flextickets hanteert een uniek prijsmodel. In tegenstelling tot andere ticketplatforms, brengen wij geen kosten in rekening per ticket. Wij geloven in eerlijke en transparante prijzen. Daarom betaal je alleen een kleine vergoeding per boeking. Deze kosten worden doorgaans doorberekend aan de bezoeker, waardoor het gebruik van ons ticketsysteem volledig gratis is voor jou. Het bespaart je niet alleen geld, maar ook kostbare administratieve handelingen.

Uniek aan Flextickets is dat wij een servicefee berekenen op basis van het aantal boekingen en niet het aantal tickets. Tel uit je winst! Het gebruik voor organisatoren is overigens volledig gratis. Meer over de tarieven lees je op deze pagina en nog veel meer voordelen vind je hier. Vergelijk zelf alle ticketaanbieders.

Zelf ervaren? Vraag geheel vrijblijvend een account/ ticketpagina aan!

Account aanvragen

Een greep uit onze evenementen

X-Mas Drive Thru
Pruuven
Welkom bij de Sint
Sinterklaas Show
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater
Dogsurvival
Dogsurvival
Vrienden van St. Joris
Land van Fluwel
Discoboot
Disco-Boot
DKLparty
DKLParty
Reconnect dag
Vlindorado